Sony prezintă la IFA Berlin noile sale produse

03.09.2015

Compania Sony va lansa, în cadrul târgului de tehnologie IFA Berlin, noile sale game de produse din segmentul High-Resolution Audio. Baza noilor produse Sony este susținută de întreaga filosofie a companiei, inspirație, curiozitate și emoție.

Târgul de tehnologie IFA Berlin, care se va desfășura în Germania, va debuta pe data de 4 septembrie. Produsele noi ale Sony au fost prezentate celor intersați de către președintele și CEO-ul companiei Sony Corporation, Kazuo Hirai pe data de 2 septembrie. Accentul a fost pus pe experiența oferită de produsele Sony din categoriile Digital Imaging, precum camera foto Action Cam, și noile televizoare.

Potențialul de inovație în domeniul electronicelor este în continuare foarte ridicat. Sony va continua să facă progrese în acest sens pentru a le oferi consumatorilor experiențe unice – a declarat Kazuo Hirai, Președinte și CEO, Sony Corporation.

Anul acesta Sony va expune la IFA Berlin gama audio Hi-Res, o nouă soluție tehnologică în materie de căști și noile modele Walkman cu sistem Hi-Res în culori vibrante. Designul căștilor cât și al Walkman-urilor Sony sunt focusate pe un design simplu și elegant.

Compania va lansa Walkman-ul NW-ZX100HN din seria ZX cu capacitate de anulare a zgomotului exterior și va veni la pachet cu căștile intraauriculare. Gadgentul Sony are o autonomie în regim High Resolution de 45 de ore cu un plus la capitolul portabilitate.

La capitolul camerelor foto Sony vine anul acesta cu modelele RX100 IV și RX10 II, camere dotate cu funcția de filmare slow-motion, frame rate 1000fps, 500fps sau 250fps cu format playback de 50p sau 25p.

Totodată, camerele Sony sunt dotate cu Exmor RS, un senzor de imagine CMOS 1.0 cu sistem avansat de procesare a semnalului și chip de memorie DRAM încorporat. Acesta oferă utilizatorului o declanțare ultra-rapidă Anti-Distortion cu viteză de până la 1/32000s și filmare la rezoluție 4K.

Tot în cadrul IFA Berlin Sony va prezenta gama nouă de televizoare Bravia, gadgeturile din seria Life Space UX și Programul Seed Acceleration.

Citiți și despre:

  • Șase premii EISA pentru SonyȘase premii EISA pentru Sony Sony a obținut anul acesta șase premii acordate de Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA), cea mai mare organizație editorială multimedia din Europa. Astfel, angajamentul companiei de a livra produse […]
  • Vânzările PS4 au depăşit 18,5 milioane de unităţi la nivel globalVânzările PS4 au depăşit 18,5 milioane de unităţi la nivel global Sony Computer Entertainment a anunţat că pe data de 4 ianuarie 2015 vânzările totale de console PlayStation®4 (PS4™) au depăşit 18,5 milioane de unităţi, la nivel global. În plus, în perioada sărbătorilor de […]
  • Sony a lansat două noi camere fotoSony a lansat două noi camere foto Sony a lansat două camere foto potrivite pentru cei care și-au programat deja concediile pentru această vară. Cele mai mici camere foto superzoom compacte, Cyber-shot DSC-HX90 și DSC-WX500 se remarcă prin […]
  • Sony a vândut peste 7 milioane de console PS4Sony a vândut peste 7 milioane de console PS4 Vânzările de PlayStation 4 (PS4) au depăşit 7 milioane de unităţi la nivel global până pe data de 6 aprilie, reprezentanţii Sony Computer Entertainment spunând că acest lucru demonstrează extinderea rapidă a […]
  • Câte console PS4 a vândut Sony în sezonul sărbătorilor de iarnă?Câte console PS4 a vândut Sony în sezonul sărbătorilor de iarnă? Sony a vândut la nivel mondial 6,2 milioane de console PlayStation 4 (PS4) în sezonul sărbătorilor de iarnă, aceasta fiind cea mai mare creștere a vânzărilor înregistrată până acum în sezonul de iarnă. În […]