Stiri: IT&C

Sony Ungaria

Doi români preiau conducerea Sony Ungaria

29.10.2019

Compania Sony a anunțat numirea lui Gheorghe Mareș în funcția de Commercial Cluster Head pentru Ungaria, începând cu 1 noiembrie 2019. De asemenea, Cătălin Neagu va prelua rolul de Marketing Manager pentru Ungaria, începând cu aceeași dată.

Sony Ungaria. Cei doi vor păstra și funcțiile din România

Gheorghe Mareș va păstra și funcția de Commercial Cluster Head România, pe care o deține începând cu anul 2017.

De asemenea, Cătălin Neagu va ocupa în continuare și poziția de Marketing Manager în România, urmând să supervizeze și echipa locală de management de produs din Ungaria, începând cu 1 noiembrie.

Sony Ungaria. Despre Gheorghe Mareș

Gheorghe Mareș s-a alăturat echipei Sony România în anul 2000 și a fost responsabil de coordonarea proceselor de business pentru Sony România și Republica Moldova (2000-2010), dar și de dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony (2010-2012). Din 2012, a deținut funcția de National Sales Manager în cadrul Sony România și Republica Moldova, iar în mai 2017 a fost numit Commercial Cluster Head pentru România și Republica Moldova.

Sony Ungaria. Cine este Cătălin Neagu

Cătălin Neagu face parte din echipa Sony din 2007, când a preluat dezvoltarea business-ului pentru brandul VAIO. În anul 2014, Cătălin Neagu a devenit Marketing Manager Sony România.

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei.

Citește și Perspective pentru 2030. Cum vor arată liderii peste 10 ani?