Stiri: Retail

Sos de usturoi KFC - magazine Kaufland

Sosul cu usturoi KFC România ajunge și în magazinele Kaufland

19.04.2019

Sos de usturoi KFC. Lanțul de restaurante fast-food a anunțat că a semnat un nou parteneriat pe piaţa de retail. Astfel, sosul cu usturoi se găseşte acum şi în cadrul rețelei de magazine Kaufland. KFC România continuă, așadar, demersurile în vederea strategiei definite în anul 2018, cu privire la mișcarea laterală de business a brandului, de a intra pe piața de retail cu sosul cu usturoi marcă proprie.

În urma realizării unui plan de parteneriat pe termen lung, KFC România şi lanţul de magazine Kaufland România listează permanent sosul cu usturoi în toate magazinele din ţară.

Sos de usturoi KFC. 121 de magazine

Kaufland deţine, la ora actuală, 121 de magazine la nivel naţional. Acestea sunt amplasate strategic, cu precădere în zonele de concentraţie urbană.

Având peste 9 milioane de produse vândute anual în toate restaurantele KFC din țara noastră, sosul cu usturoi este unul din cele mai populare produse.

Sos de usturoi KFC. Rezultate bune

„Anul trecut am luat decizia îndrăzneață de a testa piața de retail cu un produs star, unul dintre cele mai populare în restaurantele KFC. Rezultatele bune pe care le-am avut de la lansarea produsului, prin încheierea unor parteneriate strategice cu cei mai mari jucători de retail de pe piață, ne-au încurajat să mergem și mai departe cu planul de a lista sosul cu usturoi în cât mai multe unități de vânzare din România. Astfel, anunțăm noul nostru partener – Kaufland România, alături de care vom dezvolta acest proiect și vom aduce produsul mai aproape de consumatori”, a spus Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.

Sosul de usturoi KFC este disponibil în recipiente de 325 gr. Acesta este uşor de recunoscut datorită etichetei personalizate cu imaginea faimosului Colonel Sanders şi menţiunea „produs original KFC”..

.

Sos de usturoi KFC.  Cel mai apreciat produs

Sosul de usturoi KFC este un produs dezvoltat exclusiv pentru fanii KFC. Produsul a fost lansat în urmă cu peste 20 de ani, încă de la deschiderea primului restaurant din țară. Potrivit studiilor de piață, sosul cu usturoi este cel mai apreciat ingredient în reţetele KFC.

Citește și Siguranța alimentară. Noi măsuri adoptate de Parlamentul European