Stiri: Stiri

Sparkware Technologies continuă angajările în România

26.11.2013

Sparkware Technologies continuă procesul de recrutare în România, intenționând ca până în 2014 să mai angajeaze încă aproape 90 de specialiști. Sparkware Technologies, companie multinațională care activează pe piața IT, a deschis în luna iulie primul centru de dezvoltare software al companiei în România,

La ora actuală echipa Sparkware Technologies din țara noastră este formată din 64 de angajați, însă planurile de recrutare continuă în 2014, când reprezentanții companiei plănuiesc extinderea echipei la 150 de specialiști.

Ultimele trei luni au fost marcate de un intens proces de recrutare, iar câteva dintre pozițiile acoperite până în prezent sunt reprezentate de ingineri QA și dezvoltatori pentru tehnologiile .NET, Flash și DBA. În continuare, cei care vor să obțina un job în cadrul Sparkware Technologies pot aplica pentru joburi precum Junior QA Engineers, Junior .NET Developer, ASP.NET Developer, ASP.NET Team Leader și C++ Developer.

Oportunitățile de carieră sunt adresate candidaților cu nivele diferite de experiență. „În acest moment încercăm să ne orientăm și spre juniori, având în vedere că în echipele deja existente avem doar oameni de nivel mediu și experți. Dorim să integrăm și câțiva juniori care au studii în domeniu și de preferat măcar un an de experiență. În prezent, avem 11 job-uri pentru juniori, 9 pentru seniori și 6 pentru mid-level”, a declarat Alina Paraschiv, HR Specialist, Sparkware Technologies.