Spartan a deschis două noi restaurante

18.01.2017

Spartan a anunţat că deschide două restaurante în Piatra Neamț și Baia Mare, ajungând astfel la 30 de restaurante în ţara noastră. Astfel, lanțul de restaurante de tip fast-food își continuă expansiunea pe piața autohtonă. Dintre restaurantele Spartan din ţara noastră, 11 sunt proprii și 19 în sistem de franciză.

Investiția în cele două restaurante se ridică la 135.000 de euro: 70.000 de euro în restaurantul din Baia Mare și 65.000 de euro în cel din Piatra Neamț.

“Locuitorii din Piatra Neamț au primit extrem de bine apariția noului restaurant Spartan, iar în prima lună de funcționare am reușit să ne depășim toți concurenții în ceea ce privește încasările. Suntem foarte bucuroși că am încheiat astfel 2016, incontestabil cel mai bun an de până acum, atât pentru restaurantele proprii, cât și pentru francizații noștri. În total, unitățile noastre au înregistrat o creștere financiară de 11 – 12%, față de 2015. Credem că impactul atât de puternic pe care l-am avut în Piatra Neamț, atât de repede după deschidere, se datorează atât produselor de cea mai bună calitate pe care le oferim și a atenției cu care ne tratăm clienții, cât și a colaborării excelente pe care o avem cu cei de la NEPI, a căror echipă ne-a oferit tot suportul logistic de care am avut nevoie”, a declarat Anișoara Bătăiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care deține franciza Spartan.

În plus, restaurantul Spartan din Baia Mare a fost inaugurat pe data de 24 noiembrie, în centrul comercial Vivo! Baia Mare (fostul Gold Plaza).

“Inaugurarea din Baia Mare reprezintă încă un pas în strategia Spartan de extindere în toate marile orașe din România. Reușita restaurantelor noastre este o confirmare a valorii mărcii și a pasiunii oamenilor din spatele acestui nume, a căror eforturi concertate au făcut ca în 2016 Spartan să devină lider, la nivel național, pe segmentul de carne rotisată. Spartan este un fast-food atipic, unde îți poți scoate copiii la masă fără nicio grijă, știind că preparatele servite aici nu conțin aditivi, carnea și legumele provin de la furnizori atent selecționați, iar savoarea mediteraneană este completată de influențe diverse, creând astfel un concept unic. Cred că este exact ceea ce lipsea din peisajul restaurantelor băimărene”, a completat Anișoara Bătăiosu.

 

 

Citiți și despre: