Stiri: Companii

Spartan a deschis un restaurant în Mega Mall București

31.08.2016

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis o nouă unitate în Mega Mall București și estimează vânzări de aproximativ 600.000 de euro în primul an de activitate. În plus, rețeaua își propune să deschidă câte un restaurant în fiecare mare centru comercial din Capitală.

În prezent, sub marca Spartan funcționează 24 de restaurante în toată țara.
Investiția în noul restaurant este de 70.000 de euro.

“Credem că la baza volumului mare de vânzări pe care l-am anticipat, și care se și confirmă până acum, stă franciza Spartan, un concept de foarte bună calitate care și-a confirmat deja succesul atât în București, cât și în alte mari orașe din țară. Mega Mall, chiar dacă este un mall nou, are un trafic bun și în continuă creștere, iar noi oferim produse de calitate la un preț corect și promoții periodice, lucru apreciat de clienții acestui tip de restaurante”, declară Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, care a preluat franciza Spartan pentru Mega Mall București.

La ora actuală, în Spartan Mega Mall se înregistrează un trafic de aproximativ 10.000 de clienți pe lună, cifră obținută din numărul de bonuri eliberate la casă, dar majoritatea clienților nu cumpără doar pentru ei, astfel că cifra totală a clienților serviți se situează la aproximativ 15.000.

Planul de dezvoltare a rețelei Spartan pentru București include deschiderea a încă trei noi restaurante pentru anul în curs și inaugurarea a încă două în 2017. Acestea se vor adăuga celor din Sun Plaza și Mega Mall, și vor fi deschise atât de Spartan Food Restaurante, compania deținută de Constantin Puiu, cât și de alți francizați.

“Extinderea în capitală se produce ca o mișcare firească, pentru că Bucureștiul a confirmat că este potrivit ca destinație strategică pentru franciza Spartan. Bucureștenii apreciază conceptul original, stilul de meniu și orientarea noastră către mâncare sănătoasă, factori ce ne diferențiază de majoritatea fast-food-urilor existente la ora actuală pe piață”, declară Ștefan Mandachi, CEO Strong MND, compania deținătoare a francizei Spartan.

Spartan este o rețea de restaurante care a plecat de la un concept de inspirație grecească pe care l-a individualizat într-un mod original. Spartan face parte din grupul de francize Strong MND, companie francizoare care deține și platforma francizelacheie.ro.