Lanțul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continuă extinderea pe plan local, prin deschiderea unei unități în cel mai mare centru comercial din Constanța, Maritimo Shopping Center. Restaurantul a fost inaugurat în urma unei investiții de 90.000 de euro și a înregistrat circa 1.500 de clienți și vânzări în valoare de aproximativ 7.000 de euro, în primul weekend de funcționare.
Acesta este primul restaurant deschis în Constanța și cel de-al 32-lea din cadrul lanțului, la nivel național.
„Cea mai nouă unitate Spartan și-a așteptat clienții cu produsele care au consacrat deja această marcă în toată țara: souvlaki pregătit după rețetă proprie, precum și restul meniurilor servite alături de pyta proaspătă, preparată în fața clienților, și sosuri pregătite din ingrediente naturale”, au anunţat reprezentanţii restaurantului.
Cu ocazia inaugurării celei de-a douăsprezecea unități proprii, Spartan a lansat promoții și oferte speciale la meniurile Gyros și Souvlaki, care vor continua toată luna aprilie. Clienții se vor putea bucura săptămânile următoare și de alte evenimente care marchează inaugurarea, printre care un concurs de skandenberg la care va fi prezent și Bogdan Stoica, campion mondial în K1.
„Ne-am dorit de mult timp să deschidem o unitate Spartan și în Constanța, pentru că este unul dintre cele mai importante orașe din țară, atât din punct de vedere economic, cât și ca mărime. Am studiat cu atenție mai multe opțiuni și am ales Maritimo Shopping Center datorită mixului excelent de chiriași, a vadului comercial bun și, nu în ultimul rând, a echipei de aici, care ne-a făcut o impresie excelentă încă de la început. Strategia Spartan de extindere în centrele comerciale din toate marile orașe ale României nu putea ocoli Constanța și suntem încântați că am inaugurat această unitate chiar înaintea debutului sezonului estival”, a declarat Anișoara Bătăiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care deține franciza Spartan.
Cifra de vânzări prognozată pentru primul an de activitate a Spartan-Maritimo este de 500.000 de euro, cu o creștere estimată la 70% în perioada sezonului estival, când în Constanța vin turiști din toată țara. Reprezentanții Spartan cred că gustul deosebit, precum și accentul pus pe componenta de sănătate sunt ingrediente care vor avea succes pe piața constănțeană.
“Știm că avem de-a face cu un public destul de pretențios și care are foarte multe variante din care să aleagă, dată fiind multitudinea de restaurante cu servire rapidă deschise aici. Suntem însă foarte optimiști că oferta noastră bazată pe meniuri de inspirație grecească, compuse din preparate de calitate premium, va fi apreciată. Carnea pe care o folosim provine de la animale crescute în condiții optime și hrănite natural, în ferma noastră de lângă București. Toate legumele care intră în compoziția sosurilor sunt proaspete și aduse de la furnizori atent verificați, iar ouăle pe care le folosim sunt de la găini crescute la sol și sunt folosite pentru sosuri, precum și pentru meniurile de mic dejun, care vor fi servite în toate restaurantele noastre în scurt timp. Sunt convinsă că efortul susținut pe care-l depunem pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate, va da roade și în Constanța!”, a adăugat Anișoara Bătăiosu.