Stiri: Companii

Spartan Veranda Mall, noua unitate a lanțului de restaurante

02.11.2016

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis o unitate în recent inauguratul Veranda Mall, aflat în zona Obor a Bucureștiului. Cu o suprafață de 70 de metri pătrați în zona de vizibilitate maximă a food-court-ului, restaurantul a reprezentat o investiție de 100.000 de euro.

„Oborul este o zonă cu tradiție și cu o importanță comercială ridicată, al cărei specific îl cunosc foarte bine, deoarece am lucrat cinci ani într-un restaurant de aici. Obiectivul nostru este să avem câte o unitate Spartan în fiecare mare centru comercial sau mall din București, astfel că, atunci când am fost remarcați în Sun Plaza și am primit, din partea cunoscutei companii de servicii imobiliare CB Richard Ellis, propunerea de a intra și în Veranda Mall, am acceptat fără rețineri. Am semnat contractul încă din 2014 și ne-am pregătit, eu și echipa mea, temeinic pentru acest eveniment. Experiența deschiderii și administrării celorlalte trei restaurante Spartan francizate, m-a ajutat să fac față tuturor provocărilor inerente și am reușit să fim gata chiar cu o zi înainte de deschiderea oficială a Veranda Mall”, a declarat Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, francizatul Spartan pentru Veranda Mall.

În primele patru zile, clienții au cumpărat preparate în valoare de 7.000 de euro, Spartan Veranda Mall fiind vizitat de 1.500 de clienți, cifră obținută din numărul de bonuri eliberate de casă. Cu ocazia inaugurării au fost emisa 3.000 de cupoane valabile până la finalul lunii decembrie, pe baza cărora clienții vor primi o băutură gratis la următoarea comandă, iar în săptămânile viitoare vor exista și alte promoții și oferte speciale.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatul eforturilor noastre care s-au concretizat într-un restaurant cu un design inovator, unde se servesc preparate de o calitate ireproșabilă. În ceea ce privește amenajarea, am mizat pe creativitate și am transformat stâlpul din centrul spațiului într-un element important de decor care captează atenția în mod pozitiv. Aici am amplasat și simbolul mărcii, casca spartanică! Toți cei 15 angajați au ca principală grijă atenția la nevoile clienților. De altfel, investiția în instruirea personalului și schimbul de experiență între restaurantele din rețea sunt aspecte pe care noi, la Spartan, punem foarte mare preț: periodic, o parte din echipa de management merge la un stagiu de pregătire la centrul de la Botoșani”, a adăugat Constantin Puiu.

Cu deschidere noului restaurant, Spartan continuă procesul de extindere, ajungând la un număr de 28 de restaurante, 11 proprii și 17 în sistem de franciză. În plus, pentru anul viitor, Spartan are în plan deschiderea a două noi restaurante, în zonele de nord și de vest ale Bucureștiului.

 „Deschiderea din Veranda Mall face parte din procesul de extindere și consolidare a mărcii Spartan pe piața autohtonă. Veranda este primul mall de proximitate pentru locuitorii uneia dintre cele mai traficate zone a capitalei, iar mixul de chiriași este unul bine echilibrat, inclusiv pe zona destinată restaurantelor, unde oferta este variată. Spartan este un business cu un concept foarte bine gândit, care are la bază ingrediente proaspete, din zona mediteraneeană, carne preparată asemănător cu gyrosul grecesc, dar și elemente originale, inedite, cu influențe diverse. Îmi pare bine că de acum și clienții Veranda Mall se vor putea bucura de aceste preparate deosebite”, a explicat Anișoara Bătăiosu, Director General S.C. Strong MND Corporation S.R.L., compania deținătoare a francizei Spartan.