Stiri: Companii

Mindspace Bucuresti birouri

S-a deschis un nou spațiu de coworking în Piața Victoriei din București

17.04.2019

Spațiu de coworking Piața Victoriei. Mindspace a anunțat că a dechis un nou spațiu de coworking în Piața Victoriei din București. Furnizorul global de spații de coworking de tip boutique aduce, astfel, experiența birourilor high-end și all-inclusive într-o nouă locație. Este vorba de una dintre clădirile emblematice din centrul Capitalei. Aceasta deschide a doua sa locație din România. Noul spațiu de coworking se află în zona Piața Victoriei, pe Bulevardul Ion Mihalache 15-17, în clădirea Bucharest Tower Center.

Spațiu de coworking Piața Victoriei. 2.000 de metri pătrați

Spațiul deține o suprafață de aproximativ 2,000 mp. Această suprafață este distribuită pe un etaj. Per total, noul spațiu va găzdui peste 260 de persoane.

Noul spațiu de coworking cuprinde:

  • spații comune de lucru
  • spații de tip lounge
  • 23 de birouri private

Cei care aleg aceste birouri se pot bucura de un spațiu de lucru high-end și all-inclusive, care le pune la dispoziție resursele de care au nevoie pentru a fi productivi.

Spațiu de coworking Piața Victoriei – Mindspace. O cerere puternică pentru astfel de spații

„Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi locații Mindspace în România, în centrul Capitalei. Deschiderea celui de-al doilea spațiu este un nou pas pe care îl facem în această piață promițătoare, după lansarea Mindspace Business District din Globalworth Campus, de la începutul acestui an. Există o cerere puternică pentru astfel de spații pe piața din România, venită de la un mix eclectic de companii și echipe de toate dimensiunile”, a declarat Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer al Mindspace.

Spațiu de coworking Piața Victoriei. Beneficii

De asemenea, beneficiile pentru cei care aleg spațiile de coworking Mindspace includ și:

  • accesul la săli de ședință
  • cabine telefonice pentru discuții one-to-one
  • prânzuri sau cine de networking săptămânale
  • evenimente special create pentru comunitatea Mindspace.

Totodată, membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără niciun cost suplimentar.

Citește și FIRST BANK preia Bank Leumi România