Stiri: IT&C

Specialiștii din IT sunt așteptați la a doua ediție a conferinței Java

26.09.2014

Pe 9 octombrie, la Cluj-Napoca, msg systems România organizează a doua ediție a conferinței Java. Evenimentul va fi găzduit la Cluj Arena, de la ora 15:00. Agenda conferinței cuprinde teme precum Websockets, principiile comunicării prin Websockets, inovații cheie ce vor schimba modul de rezolvare cu ajutorul recent lansatei Java SE 8 și multe alte subiecte de interes.

Succesul înregistrat la evenimentul de anul trecut organizat de msg systems România, ne-a determinat ca și în 2014 să aducem în atenția membrilor comunității Java, teme de actualitate din acest domeniu. Agenda acestei ediții am construit-o ținând cont de feedback-urile primite de la participanții de anul trecut, dar am urmărit să oferim și o aprofundare a acestor teme prin intermediul speakerilor noștri, specialiști în cadrul concernului msg systems. Pe lângă temele ce vizează noutăți tehnologice, în premieră anul acesta, participanții vor putea urmări și o analiză a remodelarii arhitecturii ce afectează o suită de aplicații enterprise. Analiza a fost dezvoltată de către msg systems pentru clienții din domeniului bancar din Germania – a declarat Kazmer Laszlo, Director Departament msgGillardon, msg systems România.

Prima ediție a avut loc pe 17 mai anul trecut și a avut drept focus principalele îmbunătățiri aduse de Java EE7 și aplicația de avangardă pentru modelul Cloud Computing.

Conferința organizată de msg systems România se adresează tuturor programatorilor JAVA, atât juniori, cât și seniori, Software Arhitecți, precum și dezvoltatorilor software în general. Participarea este gratuită, cei interesați trebuie să se înscrie cu un email la info-events@msg-systems.com.