Spectacol culinar tradițional cu Chef Scărlătescu la Mega Mall

30.05.2018

Chef Cătălin Scărlătescu prezintă tradițiile culinare românești într-un spectacol plin de savoare, la Mega Mall. Timp de patru zile, între 31 mai și 3 iunie, gurmanzii de toate vârstele sunt așteptați pe Terasa Mega Mall, la „Festivalul Gustului Românesc”, un eveniment în aer liber, completat de muzica unor îndrăgiți artiști români.

Pasionat de bucătăria românească, Chef Scărlătesu a călătorit în întreaga țară și a descoperit cele mai gustoase rețete tradiționale, direct de la localnici. După ce le-a testat pe toate de-a lungul timpului, acum le gătește bucureștenilor, îmbinând în preparate pline de gust secretele vechi ale bucătăriei autohtone cu tehnici autentice de preparare.

 În fiecare seară, de joi până duminică, vizitatorii îl vor putea urmări pe Chef Scărlătescu în acțiune și vor testa delicioasele preparate caracteristice fiecărei regiuni din România, într-o atmosferă unică. Pe lângă spectacolul culinar, Mega Mall a pregătit pe terasă și o serie de concerte ce vor completa atmosfera de sărbătoare.

Programul zilelor de festival este următorul:

Joi, 31 mai

  • 00-21.45: Concert cover band – Joy Band

Vineri, 1 iunie

  • 00-22.00: Concert Mihai Mărgineanu

Sâmbătă, 2 iunie

  • 00-20.45: Concert Vanotek & Lori
  • 21:00 –  21:45: Concert Lidia Buble

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Mega Mall sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

Citiți și despre: