Stiri: Retail

Sphera Franchise restaurant KFC Bologna

Sphera Franchise deschide un nou restaurant KFC în Bologna

14.05.2019

Sphera Franchise Group își consolidează poziția pe piața externă prin deschiderea unui nou restaurant KFC în Italia. Compania s-a extins la nivel internaţional începând cu primavara lui 2017, odată cu deschiderea primului restaurant KFC în nordul Italiei. Strategia de extindere continuă, pentru a ajunge cât mai aproape de consumatori, reuşind, așadar, inaugurarea celui de-al 11-lea restaurant, în oraşul Bologna.

Sphera Franchise restaurant KFC. Parteneriatul cu Grandi Stazioni Retail S.p.A.

Așadar, prin semnarea parteneriatului cu Grandi Stazioni Retail S.p.A., companie care administrează cele mai mari staţii feroviare din Italia, Sphera a reuşit, în 2018, să dezvolte mai multe unităţi în cadrul gărilor centrale, zone ce înregistrează constant un trafic mare de persoane. Cea mai nouă unitate deschisă este situată în gara centrală din Bologna. Vorbim de un loc frecventat de aproximativ 160.000 de persoane în fiecare zi.

Sphera Franchise restaurant KFC. Ce spune conducerea companiei?

„Zona de nord și nord-est a Italiei reprezintă pentru Sphera Franchise Group o regiune cu potenţial de dezvoltare, unde a fost identificată o cerere crescută pentru produsele KFC, din partea consumatorilor. Totodată, alături de partenerul strategic Grandi Stazioni Retail S.p.A., am reușit să avem o prezenţă mai mare pe teritoriul Italiei, în puncte cheie de tranzit. În privinţa obiectivelor setate pentru perioada următoare este esenţială dezvoltarea de noi restaurante şi, de aceea, ne-am propus un număr de 10 unităţi noi până la finalul lui 2019. În plus, ne dorim să venim în întâmpinarea consumatorilor care își doresc să ne aibă în proximitate cu cele mai bune produse, oferte și servicii”, a spus Călin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise restaurant KFC. Cel mai mare grup din industria de food service din România

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România. Acesta deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile:

  • KFC
  • Pizza Hut
  • Pizza Hut Delivery
  • Taco Bell

În România, lanţul de restaurante KFC cuprinde 77 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum: Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov.

De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și 11 în Italia.

Citește și GPeC SUMMIT 2019. Ultimele zile de înscrieri cu reduceri!