Spital Regina Maria Cluj Napoca.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA deschide primul spital privat din Cluj

13.12.2018

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA deschide primul spital privat din Cluj-Napoca. Investiția se ridică la peste 18 milioane de euro și va fi încheiată în luna decembrie 2018. Astfel, după 10 ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA finalizează primul spital privat cu servicii integrate din acest oraș.

Construcția spitalului a început în aprilie 2017. Unitatea reprezintă cea mai mare investiție a rețelei de sănătate din țară.

Spital Regina Maria Cluj Napoca. Ce spune conducerea rețelei de sănătate?

”Suntem foarte bucuroși să finalizăm un spital pentru Cluj, un campus medical cu servicii integrate, care duce mai departe promisiunea noastră de a transforma orașul într-o nouă capitală a sănătății. Încă de la prima clinică deschisă aici, acum 10 ani, Clujul a devenit un punct strategic în dezvoltarea rețelei la nivel național, iar ulterior am direcționat aici cele mai mari bugete de investiții, după București. Doar proiectul de spital se ridică la peste 18 milioane de euro, la care se adaugă alte sume investite în policlinici, dar și achiziția unor companii locale”, a punctat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Spital Regina Maria Cluj Napoca. Tehnologie medicală

Unitatea spitalicească pune la dispoziția clujenilor cea mai modernă tehnologie medicală. Aceasta este axată pe chirurgie clasică și minim-invazivă.

În primul an de funcționare, reprezentanții spitalului estimează un flux de peste 20.000 de vizite medicale în spital și în ambulatoriu.

Noul spital din Cluj este localizat în centrul orașului. Unitatea oferă astfel acces rapid la servicii medicale.

Spital Regina Maria Cluj Napoca. 184 de cadre medicale

Echipa întregului campus medical REGINA MARIA Cluj numără 423 de angajați. Dintre aceștia, 184 sunt cadre medicale. În plus, compania are în vedere și alte angajări în cursul anului 2019.

”Sunt onorat să coordonez echipa de medici a Spitalului REGINA MARIA din Cluj. Suntem aici o echipă unită, formată din profesioniști cu experiență dobândită inclusiv în afara țării. Alături de ei, și bazându-ne pe dotările de ultimă generație ale noului spital, misiunea noastră, de a asigura pacienților servicii medicale la standarde occidentale, este mult mai ușor de îndeplinit. În spital vom trata adulți și copii, având avantajul oferit de un spital monobloc, în care, de la diagnosticul la tratamentul celor mai complicate cazuri, își aduc aportul echipe multidisciplinare, ce vor conlucra pentru rezolvarea optimă, individualizată, a fiecărui caz. Cred că viitorul este al medicinei centrate pe pacient și am certitudinea că, alături de colegii mei, vom continua să facem cinste îndelungatei tradiții medicale clujene. Construim relația medic-pacient bazată pe încredere, demnitate și respect reciproc”, a declarat Prof. Univ. Dr. Constantin Ciuce, Director Medical al Spitalului REGINA MARIA din Cluj.

Având o suprafață de peste 7.000 mp, construcția deține șapte niveluri. Pentru realizarea spitalului au lucrat 170 de oameni.

Citește și CSR Overview 2018. Principalele teme dezbătute

 

 

Citiți și despre: