Spitale regionale Romania

Ministerul Sănătății, anunț important privind spitalele regionale

16.12.2019

Spitale regionale România. Ministerul Sănătății a anunțat că a transmis Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional, cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Craiova.

Spitale regionale România. Ce spune ministrul Sănătății?

“Spitalele regionale reprezintă un proiect de țară pe care l-am preluat, îl continuăm, vrem să il urgentăm și să ne asigurăm că se va finaliza. Susținem respectarea calendarului depunerii cererilor de finanțare, pentru a semna cât mai curând posibil contractele de finanțare cu AMPOR și asigurarea sprijinului Comisiei Europene pentru realizarea acestor proiecte majore”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății.

Spitale regionale România. Spitalul Regional de Urgență, cel mai avansat proiect

Spitalul Regional de Urgență Iași este proiectul cel mai avansat. Pentru acesta s-a finalizat etapa de evaluare. Astfel, s-a trecut în faza de contractare.

În plus, în paralel, Ministerul Sănătății a demarat procedura de achiziție publică pentru servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic. Cei interesați pot depune ofertele până pe 31.01.2020.

Contractul de proiectare al Spitalului Regional Craiova

Spitale regionale România. De asemenea, Ministerul Sănătății va demara demersurile pentru inițierea procedurii de atribuire pentru contractul de proiectare al Spitalului Regional Craiova. Instituția va respecta aceeași pași ca și pentru unitatea din Iași.

Citește și Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate neracordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice

 

 

Citiți și despre: