Stiri: Sanatate

Vaccinul hepatitic B

Spitalele pot cumpăra ser antiviperin de la UNIFARM

04.08.2015

Începând din această săptămână, unitățile sanitare care necesită ser antiviperin pot achiziționa acest produs de la Compania Națională UNIFARM SA, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Instituţia a fost informată de către distribuitorul național că au fost achiziționate 150 de fiole de ser antiviperin.

Serul antiviperin a fost testat și autorizat de către Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (ANMDM) și poate fi distribuit, în urma comenzilor ferme venite din partea spitalelor din întreaga ţară.

Având o experienţă de 80 ani în piaţa farmaceutică naţională şi internaţională, Unifarm are drept obiect de activitate, în principal, asigurarea reţelei sanitare cu medicamente, produse farmaceutice şi parafarmaceutice, produse tehnico-medicale, aparatură şi echipamente sanitare, seruri şi vaccinuri, reactivi şi cu alte produse din producţia internă proprie şi din import.

‪Compania Naţională “Unifarm” – S.A. colaborează cu Ministerul Sănătăţii în vederea asigurării programelor naţionale de sănătate organizate şi finanţate de acest Minister, prevăzute în Legea nr. 100/1998 privind asistenţa de sănătate publică..

.