Doze vaccin Pfizer

Spitalele pot cumpăra ser antiviperin de la UNIFARM

04.08.2015

Începând din această săptămână, unitățile sanitare care necesită ser antiviperin pot achiziționa acest produs de la Compania Națională UNIFARM SA, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Instituţia a fost informată de către distribuitorul național că au fost achiziționate 150 de fiole de ser antiviperin.

Serul antiviperin a fost testat și autorizat de către Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (ANMDM) și poate fi distribuit, în urma comenzilor ferme venite din partea spitalelor din întreaga ţară.

Având o experienţă de 80 ani în piaţa farmaceutică naţională şi internaţională, Unifarm are drept obiect de activitate, în principal, asigurarea reţelei sanitare cu medicamente, produse farmaceutice şi parafarmaceutice, produse tehnico-medicale, aparatură şi echipamente sanitare, seruri şi vaccinuri, reactivi şi cu alte produse din producţia internă proprie şi din import.

‪Compania Naţională “Unifarm” – S.A. colaborează cu Ministerul Sănătăţii în vederea asigurării programelor naţionale de sănătate organizate şi finanţate de acest Minister, prevăzute în Legea nr. 100/1998 privind asistenţa de sănătate publică.

 

 

Citiți și despre: