Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea va fi extins

11.03.2019

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Ministerul Sănătății a anunțat că au fost demarate lucrările de extindere a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Acestea sunt finanţate în cadrul unui proiect realizat cu Banca Mondială.

Instituția mai precizează că finanțează, prin intermediul unui proiect al Băncii Mondiale, lucrările de construcție pentru extinderea corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea cu un corp nou de clădire.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Reabilitarea și extinderea unității de primiri urgențe

Aceste lucrări au drept scop reabilitarea și extinderea unității de primiri urgențe (UPU), precum și pentru asigurarea de spații suplimentare necesare pentru eficientizarea activității în această unitate sanitară. Corpul nou de clădire va avea regim de înălțime D+P+E.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. O investiție de aproximativ 5,5 milioane de euro

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 5,5 milioane de euro. Aceasta va fi realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea. Instituția asigură finanțarea diferenței de 2,6 milioane euro.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Lucrările sunt planificate a fi finalizate în 24 luni

Potrivit contractului, lucrările sunt planificate a fi finalizate în 24 luni, dar având în vedere că acestea se desfășoară într-un ritm avansat față de graficul de execuție, se estimează că Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea va putea utiliza noul corp de clădire începând cu luna iunie 2020.

În luna aprilie se va semna și contractul pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Brașov

Tot în cadrul proiectului cu Banca Mondială, urmează ca, în luna aprilie 2019, să se semneze contractul de lucrări civile de construcție pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Brașov. Valoarea totală a investiției este de aproximatv 2.2 milioane de euro.

Citește și Fonduri europene pentru fermieri 2019 – PNDR. Anunțul făcut de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale

 

 

Citiți și despre: