Stiri: Finante

SSIF Broker se rebranduieşte

08.03.2016

SSIF Broker, singurul intermediar listat la Bursa de Valori București, își schimbă denumirea în BRK Financial Group. Schimbarea a fost aprobată de către Adunarea Generală a Acționarilor, precum şi avizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

“Această rebranduire are o simbolistică complexă, mai presus de a fi o strategie de marketing semnifică o nouă etapă în viața companiei, o reinventare a unui nou model de business, o renaștere. Vrem să fim un exemplu de transparență și profesionalism, să fim mult mai conectați la cerințele clienților noștri și să oferim servicii financiare complete și complexe, care să plaseze BRK Financial Group în topul preferințelor investitorilor. Le mulțumesc acționarilor și colegilor mei pentru toate eforturile din ultima vreme și îi asigur că urmează o etapă extrem de interesantă în viața companiei”, a declarat Adrian Pop, director general BRK Financial Group.

BRK Financial Group a lansat recent noi servicii în portofoliu, și anume brokerajul de asigurări și cel de credite, dar și noi produse cu capital protejat, care completează serviciile de intermediere clasice și oferă investitorilor alternative profitabile și cu riscuri mici.

BRK Financial Group este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti, şi al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, acţionar la Depozitarul Central S.A. Bucureşti, Casa Română de Compensaţie, Casa de Compensaţie Bucureşti, Fondul de Compensare al Investitorilor.

Compania s-a implicat în listarea la Bursa de Valori Bucureşti a unora dintre cele mai prestigioase societăţi din România, şi a cotat 11 dintre cele 12 societăţi listate iniţial la BVB, pregătind şi introducând la tranzacţionare un număr de 45 societăţi printre care se numară Antibiotice Iaşi, Azomureş Târgu-Mureş, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad şi altele.

Capitalul social subscris şi integral vărsat al brokerului este în prezent de 54.039.987,04 lei.