Stiri: Energie

Stagii de practica E.ON

E.ON pregătește 1.300 de tineri

07.01.2019

Stagii de practică E.ON. Anul acesta, nu mai puțin de 1.300 de tineri vor primi oportunitatea unui start solid pentru carierele lor. Astfel, în întreaga Europă, tineri ucenici, stagiari, elevi din sistemul dual şi absolvenţi de facultate îşi vor începe cariera în companiile E.ON.

De exemplu, în Turcia, 650 de tineri şi tinere sunt angajaţi la Enerjisa, o companie mixtă din grupul E.ON şi Sabanci. De asemenea, 150 de tineri din Marea Britanie, 125 din Ungaria, 80 din Suedia şi 50 din România aşteaptă şi ei să îşi înceapă cariera în carul E.ON.

În plus, 70 tineri şi-au deja început activitatea în cadrul unor programe speciale la finele lui 2018.

Stagii de practică E.ON. România

Tot în țara noastră, un număr de aproximativ 30 studenţi vor face practică în cadrul companiior E.ON România. În același timp, în urma parteneriatelor cu şcoli tehnice, alți 160 elevi se vor pregăti pentru calificarea în meseriile de instalator, sudor sau electrician.

În Germania, unde peste 200 de ucenici şi de elevi din sistemul dual de învăţământ au primit un contract în acest sens, diverse companii E.ON au câştigat încă o dată certificatul “Cel mai bun loc de învăţat” – o “diplomă de recunoaştere” pentru companiile care oferă training.

Actualii şi foştii stagiari, precum şi îndrumătorii lor, au fost intervievaţi în prealabil. Per total, au fost evaluate opt categorii, printre care integrarea în companie, învăţarea profesională, adecvarea îndrumătorilor/comportamentul îndrumătorilor, şi rezultatele instruirii profesionale. Rata mare de angajare constituie un punct în plus pentru mulţi ucenici.

Stagii de practică E.ON. Avantaje

“De la început vrem să le oferim ucenicilor noştri cele mai bune condiţii posibile pentru o învăţare de succes şi de durată. Pentru noi, investiţia în pregătirea tinerilor ambiţioşi înseamnă şi să contracarăm lipsa de personal calificat”, a afirmat Caroline Elwart, coordonator pe aria de training în cadrul Essen.

Grupul oferă o gamă largă de cursuri atractive de pregătire. La acestea se adaugă și noi perspective pentru cei aflaţi la început de carieră şi pentru absolvenţii de facultate.

Citește și 2019, anul provocărilor pentru oamenii de afaceri