Stiri: Retail

Starbucks deschide o cafenea în Craiova

30.03.2017

Lanțul american de cafenele Starbucks va inaugura marți, 4 aprilie, cea de-a doua sa locație din Craiova, în Centrul Comercial Electroputere Parc. Cafeneaua va funcționa la parterul mallului și va avea și o terasă exterioară.

Iubitorii de cafea se pot bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare. Grafica noii locații evocă spiritul Starbucks®, prezentând traseul de evoluție al cafelei, de la culegerea boabelor, la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcută experiență, esența pură dintr-o ceașcă de espresso.

Clienții vor savura băuturile Starbucks® într-un spațiu elegant și prietenos, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază plăcută alături de prieteni într-un loc confortabil, care invită la conversație și relaxare.

“Suntem încântați să aducem o nouă cafenea Starbucks în Craiova. Sperăm că atât clienții fideli, cât și posibilii clienți să adore experiența unică și serviciile de calitate oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, în pauza dintre cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Starbucks a intrat în premieră pe piața din Oltenia în 2016, când a deschis prima cafenea în Craiova, în Mercur Center.