Stiri: Retail

Starbucks deschide o nouă cafenea în Constanţa

08.08.2016

Mâine, pe 9 august, va fi inaugurată a doua cafenea Starbucks din Constanța. Noua cafenea este situată în City Park Mall şi este deschisă în parteneriat cu AmRest. Astfel, iubitorii de cafea din Constanţa au șansa de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.

Evenimentul de deschidere va fi marcat prin tăierea panglicii de către directorul regional AmRest, Mateusz Sielecki,.

„Suntem încântați să aducem o altă cafenea Starbucks la Constanța. Sperăm ca toți clienții locali să adore experiența unică și serviciile extraodinare oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate”, a afirmat acesta.

Cafeneaua a fost proiectată pentru a reflecta comunitatea pe care o va deservi și pentru a celebra istoria Starbucks prin caracteristici principale de design ale frumoaselor lucrări de artă din lemn ce onorează istoria și agricultura cafelei.

În fața cafenelei se află spațiu format din două zone pentru comunitate, pentru a încuraja mai mult comunicarea dintre clienți și partenerii din cafenea (angajații).

„Starbucks este un brand foarte popular în România, un loc de întâlnire preferat pentru iubitorii de cafea. Vom continua să construim în țară mai multe cafenele frumoase pentru a aduce experiența Starbucks cât mai aproape de toți clienți”, a adăugat Mateusz Sielecki.