Slide

Stiri: Retail

Starbucks deschide o nouă cafenea în Iași

17.03.2015

Mâine, are loc inaugurarea celei de-a doua cafenele Starbucks din Iași, în ansamblul urbanistic Palas. Lanțul de cafenele este prezent în nord-estul ţării din luna decembrie a anului trecut, când a avut loc deschiderea primului Starbucks, situat în Palas Mall.

„Planurile de expansiune în acest an sunt mărețe și ambițioase, și credem în potențialul zonal și de dezvoltare al regiunii Moldovei. Ne ținem de promisiune și le oferim ieșenilor și cea de-a doua cafenea, în care îi invităm să descopere un nou capitol al experienței Starbucks”, a declarat Bogdan Guzgă, district manager Starbucks România.

Noua cafenea, denumită Iași Garden, se va situape Palas Shopping Street, în arealul Parcului Palas. Cea de-a doua cafenea este mai mult o locație-destinație, pe când prima cafenea din interiorul mall-ului se axează mai mult pe conceptul de take-away.

Ieșenii vor regăsi aceleași produse premium cu care s-au obișnuit deja, printre acestea aflându-secele mai populare și iubite sortimente de băuturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, dar și ceaiuri și ciocolată caldă, alături de o gamă variată de prăjituri și produse de patiserie.

„Această cafenea va fi complet diferită, fiindcă se bazează pe un concept opus, acela de destinație. A fost gândită în așa fel încât să ofere clienților acel binemeritat și mult așteptat moment de respiro într-un spațiu în care aceștia să se deconecteze de la agitația de zi cu zi.  Până duminică, 22 martie, îi așteptăm pe ieșeni și cu o ofertă de 1+1 la băuturile preparate” a mai declarat Bogdan Guzgă. 

Unitatea va fi cea de-a doua deschisă în regiunea Moldovei, și cea de-a cincisprezecea locație Starbucks din ţara noastră. La ora actuală, există alte zece locații în București, una în Constanța, una în Cluj, una în Iași și una în Timișoara.