Starbucks deschide o nouă cafenea. Unde este situată?

10.05.2018

Firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a anunţat deschiderea unei noi locaţii a celui mai mare lanț de cafenele de pe piața locală ȋn clădirea de birouri Campus 6.1, din zona Politehnicii.

Noua cafenea va avea o suprafață de aproape 250 de metri pătrați, cu o terasă generoasă, fiind în legatură directă cu piaţeta proiectului, o zonă verde care va oferi Wi-Fi gratuit.

Clădirea dezvoltată de grupul Skanska şi noua cafenea Starbucks urmează să fie inaugurate ȋn cursul anului curent.

Noua unitate oferă o expunere deosebită, fiind situată la intersecţia dintre bulevardele Iuliu Maniu şi Vasile Milea, ȋn imediata vecinătate a staţiei de metrou Politehnica.

„Parteneriatul dintre Skanska şi Starbucks, doi lideri la nivel mondial pe segmentele lor, ȋntăreşte identitatea proiectului Campus 6, care va deveni un nou reper pe harta de business a Bucureştiului. Colaborarea cu Starbucks vizează crearea unui stil de viaţă modern şi o experienţă premium atȃt pentru chiriaşii clădirii Campus 6,1, cȃt şi pentru locuitorii zonei respective. Într-o piaţă tot mai concurenţială, dezvoltatorii clădirilor de birouri ȋşi propun să ofere avantaje inedite, care să vină ȋn completarea spaţiilor de lucru eficiente, cu specificaţii tehnice moderne”, a spus Bogdan Gubandru, Business Development Manager, Cushman & Wakefield Echinox.

Proiectul Campus 6 va mai cuprinde alte trei clădiri şi va reprezenta un nou hub de birouri menit să atragă companii de IT sau tehnice. Totodată, zona este un nou pol de interes pentru studenţii Universităţii Politehnice din Bucureşti şi pentru tinerii şi angajaţii din zonă.

„Campus 6 a fost conceput de la bun început ca un hub social care dincolo de a fi o alternativă inovatoare la spațiile de birouri tradiționale, oferă celor care își desfășoară activitatea în clădirile noastre facilități care le dau posibilitatea de a se bucura de un stil de viață activ. În zonele de interacţiune dedicate atȃt companiilor din campus, dar şi comunităţii se vor putea organiza întâlniri, lucra, dar şi relaxa. Starbucks vine în perfectă completare a acestui peisaj, cu un concept dedicat proiectului. Campus 6.1 dispune de o parte din caracteristicile certificării WELL, standard care pune accent pe confortul utilizatorilor și încurajează crearea de spații de lucru creative si prietenoase”, a precizat Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property Romania.

La ora actuală, Starbucks deține 20 unități în București, în timp ce rețeaua națională cuprinde 38 cafenele, fiind într-un amplu proces amplu de expansiune.

“Starbucks nu este doar un loc care vinde cafea, ci o experiență în sine, o cafenea care aduce oamenii împreună și crează legături, aproape ca un limbaj de programare pe care doar inițiații îl cunosc și îl înțeleg. Deschiderea din clădirea Campus 6.1 în zona Politehnicii este modul nostru de a veni mai aproape de tinerii dinamici care schimbă lumea prin munca lor și care au pus România pe harta internațională în lumea IT, de a-i ajuta să se cunoască și de a facilita schimbul de idei și proiecte la o cafea bună. Starbucks va deveni rapid un reper în zonă, un punct de întâlnire pentru studenți și antreprenori, un hub de idei și proiecte, dar și un loc de relaxare după o zi lungă și productivă”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director Starbucks România și Bulgaria.

 

 

 

 

 

 

Citiți și despre:

  • O nouă unitate Starbucks în BucureștiO nouă unitate Starbucks în București Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele de pe piața locală, va deschide o nouă unitate pe strada Lipscani din București într-un spațiu deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de […]
  • Starbucks va deschide o cafenea în centrul comercial VerandaStarbucks va deschide o cafenea în centrul comercial Veranda Starbucks va deschide o cafenea în centrul comercial Veranda, dezvoltat în zona Obor de compania Prodplast Imobiliare. Astfel, compania a semnat un contract de închiriere cu lanțul de cafenele, ajungând […]
  • Starbucks deschide o nouă cafenea în ConstanţaStarbucks deschide o nouă cafenea în Constanţa Mâine, pe 9 august, va fi inaugurată a doua cafenea Starbucks din Constanța. Noua cafenea este situată în City Park Mall şi este deschisă în parteneriat cu AmRest. Astfel, iubitorii de cafea din Constanţa au […]
  • Starbucks deschide o nouă cafenea în PloieștiStarbucks deschide o nouă cafenea în Ploiești Centrul comercial Ploieşti Shopping City îşi completează portofoliul cu o nouă cafenea care aparține lanţului Starbucks. Mall-ul aduce astfel un plus de valoare şi diversificare experienţei pe care le-o oferă […]
  • Starbucks deschide o nouă cafenea în IașiStarbucks deschide o nouă cafenea în Iași Mâine, are loc inaugurarea celei de-a doua cafenele Starbucks din Iași, în ansamblul urbanistic Palas. Lanțul de cafenele este prezent în nord-estul ţării din luna decembrie a anului trecut, când a avut loc […]