Stiri: Companii

Starbucks deschide prima sa cafenea dintr-un parc de birouri

22.07.2014

Starbucks deschide sa prima cafenea dintr-un parc de birouri din România. Astfel, complexul Novo Park a închiriat o suprafață de 200 de metri pătrați către cel mai mare lanțul de cafenele din lume. Cafeneaua va fi amplasată la parterul clădirii D din cadrul complexului, având acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, unul din principalele bulevarde din București.

„Atragerea Starbucks în complexul de birouri  Novo Park este o reușită importantă pentru cei peste 8.000 de angajați care lucrează în clădirile noastre, precum și pentru ceilalți angajați din zona Pipera. Faptul că Novo Park a fost ales de cel mai mare lanț de cafenele din lume pentru inaugurarea primei unități Starbucks într-un parc de birouri este o recunoaștere a eforturilor și investițiilor pe care le facem în îmbunătățirea continuă a complexului”, a declarat Liviu Tudor, președintele Genesis Development.

Cafeneaua Starbucks va fi deschisă publicului începând cu luna septembrie, aceasta fiind cea de-a zecea locație Starbucks din România și cea de-a opta din București.

„Lanțul de cafenele Starbucks este într-o continuă extindere în România, iar deschiderea unei unități într-unul din cele mai mari parcuri de birouri este o decizie strategică. Am ales Novo Park datorită faptului că se află într-o zonă de business  foarte bine dezvoltată. În plus, se bucură de un acces excelent din două artere principale: Bulevardul Dimitrie Pompeiu și strada Fabrica de Glucoză”, a afirmat Petko Zahariev, acționar al companiei care deține franciza Starbucks în România.

Novo Park este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 metri pătrați închiriabili și cuprinde 1.100 de locuri de parcare.