Starbucks Pipera

Starbucks deschide o nouă cafenea în Pipera. Unde este situată?

10.09.2018

Starbucks deschide o nouă cafenea în Pipera. Mai exact, unitatea este situată în clădirea Tower 1 din complexul de birouri Globalworth Campus. Globalworth este cel mai important investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est. Dezvoltatorul a anunţat că a semnat un contract de închiriere cu Starbucks pentru deschiderea unei noi cafenele în clădirea Tower 1 – Globalworth Campus.

Starbucks Pipera: Ce spun reprezentanţii Globalworth Campus

„Atunci când dezvoltăm un proiect, pe lângă spații de lucru gândite în funcție de personalitatea chiriașilor noștri, avem în vedere să le oferim și o serie de facilități în imediata apropiere a biroului, sporindu-le astfel confortul”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.

Aceasta a mai spus că oferta de retail din Globalworth Campus este completată cu o nouă cafenea Starbucks. Noua unitate va fi deschisă până la finele anului 2018.

Starbucks este unul dintre cele mai îndrăgite branduri din ţara noastră.

Starbucks Pipera. Ce afirmă reprezentanţii Starbucks

„Ne bucurăm să aducem împreună cu Globalworth experiența Starbucks aproape de chiriașii din complexul de birouri care poartă numele celei mai importante companii de investiții imobiliar”, a spus Karol Zuradzki, Director Regional Starbucks România, Bulgaria și Serbia.

Conform acestora, noua cafenea Starbucks va deveni un loc de întâlnire pentru antreprenori, parteneri de business, precum și un loc de relaxare alături de colegii de muncă.

Starbucks Pipera se deschide în ultima parte a anului

Starbucks Tower 1 din Pipera o să deţină 200 de metri pătrați. Inaugurarea este programată pentru ultimul trimestru al acestui an.

Tower 1, clădire de birouri situată pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu – Pipera – a fost inaugurată în vara anului 2017.

Globalworth este principalul investitor pe piața din Europa Centrală şi de Est prin piețele sale principale din România și Polonia.

Portofoliul dezvoltatorului deţine o valoare de 2 miliarde de euro.

În ţara noastră, Globalworth este prezent în București, Timișoara și Pitești.

 

 

 

Citiți și despre: