Stiri: Retail

Starbucks va deschide o cafenea în centrul comercial Veranda

19.07.2016

Starbucks va deschide o cafenea în centrul comercial Veranda, dezvoltat în zona Obor de compania Prodplast Imobiliare. Astfel, compania a semnat un contract de închiriere cu lanțul de cafenele, ajungând astfel la un grad de ocupare de aproape 85%.

”Starbucks completează oferta variată pe care o vom avea în zona de restaurante a Veranda, astfel încât vizitatorii să poată alege dintr-o gamă completă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Starbucks este una dintre cele mai apreciate cafenele prezente pe piața din România și ne bucurăm că au ales să deschidă o nouă locație în centrul nostru comercial. În acest moment, toate spațiile din zona de restaurante sunt închiriate sau suntem în discuții foarte avansate cu chiriașii”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Cafeneaua Starbucks va ocupa un spațiu interior în zona de restaurante de la parterul centrului comercial și va avea și o terasă.

“Urmărim mereu să deschidem noi locații, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri. Veranda ne-a oferit spațiul ideal, potrivit standardelor noastre, iar tipul proiectului, calitatea și poziționarea lui excelentă au făcut ca această decizie să fie una firească”, a adăugat Mateusz Sielecki, director regional Starbucks România.

Centrul comercial a va oferi vizitatorilor 15.000 de metri pătrați de spații verzi, destinați relaxării și petrecerii timpului alături de familie și prieteni, unde se vor afla terase ale restaurantelor, dar și locuri de joacă pentru copii și pentru practicarea sporturilor în aer liber.

De asemenea, Veranda va avea și un patinoar deschis pe tot parcursul anului, iar iarna spațiul se va transforma într-un târg de sărbători.