Start la “Litoralul pentru Toți”

04.05.2015

Programul “Litoralul pentru Toți” nu se organizează doar toamna, ci și primăvara. Ediția din acest sezon are loc în perioada 4 mai – 19 iunie, iar inițiatorii își doresc ca aproximativ 10.000 de români să beneficieze de reducerile proiectului.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Asociația Națională a Agențiilor de Turism și Asociația Litoral-Delta Dunării sunt cele trei instituții care au lansat programul pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să beneficieze de vacanțe, la prețuri reduse, pe litoralul românesc.

Pentru Mamaia, Constanța și Eforie cele mai mari tarife, pentru un sejur de șase nopți pe persoană, ajung la 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun, 235 lei la un hotel de două stele fără mic dejun, 265 la un hotel de trei stele fără mic dejun, 315 lei la un hotel de două stele cu mic dejun, 425 de lei la un hotel de trei stele cu mic dejun, 485 lei la un hotel de patru stele cu mic dejun și 605 lei la un hotel de cinci stele cu mic dejun. Pentru sudul litoralului românesc prețurile sunt mai scăzute.

„Tot litoralul este pregătit pentru deschiderea sezonului, mai bine decât în anii precedenți, și sperăm să fie bine promovat de Autoritatea Națională pentru Turism, în așa fel încât programul <Litoralul pentru toți> să aibă succesul pe care noi îl așteptăm de la lansarea primei ediții”, a declarat vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Nicolae Bucovală.

 

 

Citiți și despre: