Stiri: Retail

Reducerea consumului de plastic

Start pentru finanțarea de 1 milion de euro oferită de Kaufland ONG-urilor

25.04.2018

Kaufland România anunță începerea înscrierilor pentru programul de finanțare care va oferi organizațiilor nonguvernamentale din România granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro, pe parcursul anului 2018.

Astfel, pe platforma online www.instaredebine.ro, ONG-urile pot depune proiecte sustenabile pentru România, în cadrul primei sesiuni de aplicații, care va dura până pe 5 mai 2018, ora 17:00.

Kaufland oferă 1 milion de euro pentru acest program de sprijin al ONG-urilor, suma maximă a finanțării acordate pentru un proiect individual fiind de aproximativ 50.000 euro (235.000 lei).

Programul se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă. O atenție specială în selecția propunerilor va fi acordată celor dedicate zonelor rurale: astfel, 25% din totalul proiectelor sprijinite de Kaufland România se vor adresa comunităților și beneficiarilor din mediul rural.

,,Abia așteptăm să vedem proiecte frumoase și inovatoare din partea ONG-urilor pentru sport, sănătate sau cultură. Acest program este încă o dovadă a faptului că angajamentul și implicarea noastră în comunitate este strategică și pe termen lung. Ne vedem pe instaredebine.ro”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Înscrierile se fac online, în cadrul a trei sesiuni pe parcursul anului, iar următoarele două vor avea loc în lunile iunie și august 2018.