Stiri: Economie

start up nation

Start-up Nation, înscrieri până pe 1 septembrie

26.08.2022

1 Septembrie – Termenul limită pentru înscrierea în cadrul celei de-a 3-a ediții a Programului Start-Up Nation. Antreprenorii care doresc să obțină o finanțare de până la 200.000 lei mai au la dispoziție doar 9 zile pentru a se înscrie în cadrul programului Start-Up Nation 2022. Termenul limită este 01 septembrie, ora 20:00.

Înscrierile se fac exclusiv online, pe granturi.imm.gov.ro! Aplicanții cu profilul, user și parolă generate, vor putea completa, semna electronic, încărca și ulterior transmite formularul de înscriere.

 

Înscrieri deschise până pe 1 septembrie

„Foarte important: vă amintim că în cadrul celei de-a treia ediții a programului există, în premieră, doi piloni! Este vorba despre Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. Astfel, antreprenorii români stabiliți în țară, cât și cei plecați peste hotare, dar care doresc să se întoarcă acasă pentru a investi într-o afacere, au posibilitatea de a obține finanțare!”, se precizează în comunicatul de presă

Câți antreprenori s-au înscris deja?

Până la acest moment, 6.461 de antreprenori s-au înscris pentru Pilonul I (Start-Up Nation România) și 212 pentru Pilonul II (Start-Up Nation Diaspora). Puteți afla mai multe informații de aici: sau apelând la numărul de call center 0219059!

 

Citește și OTP Bank România se alătură programului Femeia Manager 2022-2027