Stiri: Companii

Start-up-urile, invitate să aplice la MVP Academy

05.03.2015

Companiile mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în domeniul tehnologiei sunt invitate să se înscrie în programul MVP Academy, până pe 9 martie. MVP Academy este la a doua ediție și va avea loc în perioada 23 martie – 14 mai la TechHub Bucharest. Evenimentul va aduce împreună 12 startup-uri cu potențial la nivel global.

Programul se întinde pe o perioadă de șapte săptămâni, iar participanții vor învăța cum să acceseze oportunitățile existente pe piața internațională și vor dezvolta conexiuni cu reprezentanți ai comunității profesioniștilor în tehnologie la nivel global.

Participând la seria de workshop-uri organizate în cadrul programului, finaliștii MVP Academy vor acumula competențe esențiale de business care îi vor ajuta să își dezvolte mai rapid produsele și să acceseze oportunitățile existente pe piața globală. Astfel, echipele vor învăța mai multe despre vânzări, digital marketing, networking, instrumente pentru evaluarea performanței, storytelling & pitching, aspecte legale sau finanțare pentru startup-uri de la specialiști precum Mike Butcher (Senior Editor TechCrunch), Alin Vlad (Director Online Sales & Marketing Heimdal Security) sau Paul Renaud (Executive Coach) – se arată în descrierea oficială.

La discuții sunt invitați Paul Smith (Co-Fondator & CEO Ignite & Campus North), Marc Wesselink (Co-Fondator Startupbootcamp Africa), Alex Negrea (Co-Fondator & CTO docTrackr) și absolvenții primei ediții MVP Academy.