Startup-urile pot deveni afaceri de succes: UPGRADER, un nou program de antreprenoriat

20.01.2016

A fost lansat un nou program de antreprenoriat care are ca obiectiv sprijinirea a cât mai multor antreprenori români în dezvoltarea propriilor afaceri de succes: UPGRADER .Prima ediție a programului se va desfășura în perioada 20 februarie – 30 martie 2016, cand, timp de şase saptămâni, antreprenorii selecțati vor trăi o experiența complexă, care îi va aduce la un nou nivel, atât personal, cat și profesional.

Programul va reuni oameni din mediul business cu o bogată experiență în antreprenoriat, training si coaching, investitori și companii care vor susține afacerile din program cu servicii B2B.

Antreprenorii vor beneficia de opt workshop-uri, organizate în noul hub We Love Digital Unirii, mentorat unu la unu oferit de către antreprenori cu experiență, o serie de ședințe de life coaching unu la unu, conexiuni cu investitori, un concurs de pitching și posibilitatea de a câștiga premii în valoare de mii de euro pentru startup-ul lor.

„Fiecare pas din programul UPGRADER face parte dintr-o călătorie, la finalul careia participanții vor avea definite un plan de business pe termen lung, o noua rețea de contacte de business, o pregatire antreprenorială superioara și multe altele, in funcție de performanțele fiecăruia”, au explicat organizatorii programului.

În program se pot înscrie antreprenori care dețin un startup, fie cei care au o idee bine conturată și care sunt hotărâți să o lanseze în următoarele luni.

În plus, în cadrul compețitiei de pitching UPGRADER Arena, cel mai bun antreprenor din program va câștiga cupa ediției și un premiu în valoare de mii de euro. Antreprenorii clasați pe locurile 2 și 3 vor fi, de asemenea, recompensați.

Programul UPGRADER va fi organizat periodic, la interval de 2 luni.

Mentori & traineri:

Bogdan Tudor Fondator Class It, Dan Stefan Co-Fondator Autonom Rent A Car,

Tiberiu Felber Fondator Coaching Essence, Al Kamara Fondator Wave Division,

Dragoş Nicolaescu Lean Startup Mentor, Matei Dumitrescu Business Mentor,

Cristian Nicolae Co-Fondator Soft Expert Mobility,

Ozana Giusca Fondator Tooliers,

Eugen Mihai Fondator The Elite Negotiator, Doina Hublea Coach Coaching Essence.

 

 

Citiți și despre: