Slide

Stiri: IT&C

Stefanini angajează 120 de persoane în centrele din Capitală și Sibiu

26.11.2014

Stefanini România continuă planurile de recrutare asumate pentru acest an, având în prezent 120 de poziții deschise în centrele din Capitală și Sibiu. Astfel, până la finalul anului 2014, compania va angaja, în medie, 20 de specialiști IT în fiecare săptămână.

Jumătate dintre pozițiile deschise sunt disponibile în cadrul diviziei Service Desk, în timp ce 30% sunt pentru dezvoltarea de aplicații și 20% pentru servicii de infrastructură.

Până la finele anului, compania intenționează să angajeze 20 de specialiști în centrul din Sibiu și alți 100 în centrul din București.

„În prezent, avem o mare varietate de poziții deschise. Pentru zona de suport căutăm specialiști care au cunoștințe de franceză, germană, spaniolă, maghiară, rusă și engleză, în timp ce pentru divizia Application Development vizăm dezvoltatori specializați pe tehnologiile Java, .Net și Mobile”, a declarat Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini România.

În ceea ce privește nivelul de experiență, Stefanini caută atât specialiști entry-level, cât și profesioniști middle-level și seniori. Pentru divizia Service Desk, compania este interesată în primul rând de cunoștințele de limbi străine ale candidaților, dar și ca aceștia să aibă cel puțin 6 luni de experiență în domeniul IT.

Cerințele minime pentru candidații interesați de posturile din departamentul de dezvoltare se referă la mai mult de 3-4 ani de experiență, în timp ce pentru divizia de servicii de infrastructură, compania caută persoane cu peste 2 ani de experiență.

Specialiștii IT ce vor fi recrutați de companie până la finalul acestui an vor lucra pe proiecte pentru clienți din domenii precum cel alimentar, auto, dezvoltare software, transport, turism și sănătate.

În plus, compania a anunţat că organizează anual un program de internship în cadrul departamentului Application Development. Anul acesta, compania a oferit 6 poziții de internship, iar participanții s-au implicat în activități de testare software și programare Java, C# și Mobile.

În 2015, compania va desfășura un nou program de internship, pentru care va recruta studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil tehnic, pasionați de dezvoltarea sofware.