Stiri: Sanatate

Stem SURE oferă posibilitatea mutării probelor de celule stem în Banca sa din Danemarca

09.12.2014

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 7 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2898

În condițiile incertitudinilor apărute recent pe piața celulelor stem din România, Stem SURE a anunţat că oferă părinților posibilitatea mutării probelor de celule stem stocate în alte bănci în Banca sa din Danemarca. Transferul se poate face doar în condiții speciale de transport, iar banca de celule stem va asigura transportul, în condiții de deplină siguranță, în Danemarca, țară cu unul dintre cele mai sigure și mai performante sisteme medicale din Europa.

”Siguranța probei de celule stem este întotdeauna pusă în prim plan de către Stem SURE și de grupul din care facem parte, pentru că fiecare probă înseamnă o șansă în plus la viață. Din acest motiv, Stem SURE oferă parinților o cvadrupla asigurare pentru situații de insolvență – proba de celule stem va fi în siguranță în orice situații s-ar putea ivi. Tranferul probei se poate face la cererea părinților, iar preluarea se face în condiții de maximă siguranță. Părinții trebuie să aibă certitudinea că vor putea folosi proba copilului lor, în cazul nefericit în care vor avea nevoie de ea. Experiența pe care Stem SURE a dobândit-o atât în România, cât și în Danemarca, țara unde sunt stocate probele recoltate la naștere de Stem SURE, oferă părinților încrederea de care aceștia au nevoie”, a declarat dr. Bogdan Ivănescu, președintele Stem SURE.

Procedura prin care se realizează mutarea probei către Banca Stem SURE din Danemarca este una simplă. Prin urmare, părinții care doresc acest lucru trebuie să facă o cerere scrisă către banca unde sunt stocate celule stem  în care vor solicita mutarea probei, cerând și informații privind condițiile în care se poate realiza transferul. După aceea, aceștia trebuie să completeze un formular privind transferul probei, cerere care se regăsește pe website-ul Stem SURE, urmând ca în termen de maximum 5 zile de la completarea formularului aceștia să fie contactați de către un reprezentat al băncii.

Banca de celule stem Stem SURE este singura din țara noastră care oferă parinților o cvadruplă asigurare pentru situații de insolvență, iar sistemul medical danez este unul dintre cele mai performante și mai sigure sisteme de sănătate din lume.

Compania atrage atenția părinților privind necesitatea unei bune documentări înainte de a alege o bancă de celule stem, întrucât această decizie trebuie să fie una informată, bazată pe o analiză în detaliu a experienței băncii de celule stem și a contractelor care urmează să fie semnate.

 ”Recoltarea de celule stem reprezintă o decizie extrem de importantă pentru părinți. Banca de celule stem aleasă trebuie să ofere încredere deplină și siguranță, iar serviciile oferite de Bancă trebuie să respecte standarde de calitate înalte. Din aceste motive, recomandăm viitorilor părinți să nu ia o decizie în grabă, să analizeze cu mare atenție contractele diferitelor companii, să cerceteze istoricul companiilor, să ceară părerea unor specialiști și, de ce nu, să discute și cu alți părinți”, a afirmat dr. Bogdan Ivănescu, președintele Stem SURE.