Stiri: Companii

STILL a primit premiul „TOP 100 cele mai inovative IMM-uri”

24.07.2017

STILL GmbH este un important inovator printre IMM-urile germane, în acest an. Compania a fost onorată cu distincţia „TOP 100” intreprinderi mici şi mijlocii din Germania, competiţie aflată deja la cea de-a 24-a ediţie. În procesul de selecţie independentă, compania a fost deosebit de convingătoare datorită inovării sale şi orientării spre exterior.

„Robotică şi digitalizarea sunt la ora actuală subiectele importante în industria de inginerie mecanică. Pe de altă parte, pentru STILL GmbH, un furnizor de frunte de soluţii personalizate de intralogistică, acestea au fost deja pe ordinea de zi pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru se datorează faptului că furnizorul de intralogistică, acum onorat cu premiul TOP 100, a dezvoltat „iGo neo CX 20″: primul selector autonom de comandă în producţie de serie, care îi recunoaşte operatorul şi îl urmăreşte independent prin depozit. Utilajul este echipat cu senzori care creează o hartă a împrejurimilor pe o rază de 15 metri. Dacă operatorul comută în mod autonom, utilajul caută conducătorul auto şi îl urmează. Avantajul utilajului este puterea să uimitoare de observaţie, care permite o îmbunătăţire extremă a performanţei”, au explicat reprezentanţii companiei.

Dr. Henry Puhl, preşedintele Consiliului de Administraţie al STILL, a afirmat că inovarea în cadrul companiei înseamnă să învăţaţi, să ascultaţi şi să discutaţi activ cu personalul care cunoaşte problemele existente şi care reuşește să găsească şi soluţiile la acestea.

Distincţia „TOP 100” este acordată IMM-urilor încă din anul 1993, pentru o reuşitele remarcabile în domeniul inovaţiei.