STILL anunţă două campanii promoţionale valabile în octombrie

02.10.2017

În luna octombrie, compania STILL are active două campanii promoţionale: o oferta de buy-back, destinată tuturor celor care deţin un utilaj vechi, precum şi o reducere importantă de preţuri pentru cei ce vor să cumpere utilaje second hand recondiţionate profesional.

Campania de buy-back

Prima campanie promoţională este de destinată tuturor celor care deţin un utilaj vechi, indiferent de marca stivuitorului. „Toamna, orice logistician eficient pregăteşte în detaliu utilajele pentru noi proiecte performante. Pentru a vă ajuta în acest demers, STILL a pregătit o acţiune specială de cumpărare directă a stivuitoarelor dumneavoastră vechi”, au anunţat reprezentanţii STILL.

STILL va achiziţiona orice tip de utilaj industrial, independent de stare, vârstă sau marcă, procesul de cumpărare al utilajelor second-hand fiind unul simplu, direct şi rapid.

Cei care vor să vândă un utilaj vechi către STILL trebuie să urmeze trei paşi:

1. Completați un formular

2. STILL va trimite o ofertă

3. STILL preia utilajul second-hand

Reducere de 20% la utilajele recondiţionate

De asemenea, pentru luna octombrie, STILL oferă utilaje de calitate superioară la preţuri reduse. Mai exact, este vorba de utilaje second hand recondiţionate profesional, oferite cu o reducere de 20%.

Toate utilajele incluse în ofertă au fost recondiţionate profesional, iar acestea sunt disponibile imediat. „Vă aşteaptă o gamă diversă de utilaje rulate calitate premium STILL, la preţuri atractive, disponibile imediat, recondiţionate profesional şi clasificate, dedicate celor mai variate activităţi logistice”, au afirmat reprezentanţii STILL.

Avantajele acestei oferte promoţionale:

calitate premium direct de la producător

reduceri atractive pentru o perioadă scurtă de timp

disponibilitate imediată

recondiţionare profesional şi clasificare.

 

 

Citiți și despre: