Stiri: Logistica

STILL devine distribuitor autorizat al platformelor BRAVI

17.07.2017

Compania STILL și-a completat gama de produse, devenind astfel distribuitor autorizat în România, Republica Moldova și Bulgaria al platformelor de interior BRAVI. Cu această ocazie, STILL lansează o ofertă specială pentru cei care vor să achiziționeze produsele BRAVI.

”Și în intralogistic, precum în orice industrie, pentru a avea succes, pentru a acoperi piața și pentru a descoperi noi segmente este nevoie de ingrediente simple: adaptabilitate continuă la cerințele clienților, viziune și inovație”, afirmă reprezentanții STILL.

Compania BRAVIISOL D.M., care în 1970 era lider pe piața italiană a instalațiilor, continuă tradiția cumulând în produsele sale peste 20 de ani de experiență și cercetare, oferind așadar pieței o producție anuală de 3.000 de unități.

Avantajele imediate la cumpărarea platformelor BRAVI:
– Reducere de 10%
– Întreținere gratuită
– costuri extrem de reduse
– confort și siguranță pentru operator
– versatilitate ridicată
– dimensiuni compacte
– design simplu

Succesul BRAVI PLATFORMS ca producător de platforme mobile are origini foarte personale, fiind profund înrădăcinat în istoria proprietarului, Pierino Bravi, care prin cunoaşterea sectorului de instalare, în anul 1995, a produs primul model cu platformă autopropulsată şi cu ridicare hidraulică pentru lucrări la 9m.

Grija tipic italiană pentru detalii în procesul producție caracterizează fiecare nivel al fabricației produselor: de la implementarea designului, până la asamblarea fiecărei componente.

”Valorile și principiile comune ale celor două companii, precum şi diversitatea dintre ele şi dorinţa de a oferi pieţei actuale şi viitoare alternative simple şi complete, au condus la acest parteneriat”, au mai precizat reprezentanții STILL.

Produsele BRAVI se caracterizează printr-un set de calităţi care le diferenţiază de alte produse aflate pe piaţă:

  • Versatilitate ridicată, dimensiuni compacte şi design simplu cu un număr redus de componente.
  • Asistenţă şi logistică de piese de schimb peste tot în lume, astfel încât platformele să fie întotdeauna complet eficiente.

”Pentru a va desăvârşi proiectele de succes, STILL vă propune să descoperiţi o gamă completă de platforme de interior cu caracteristici din cele mai diverse: BRAVI LITE lider de clasă, înălţime de ridicare 4,2m, LEONARDO HD potrivit pentru spaţii reduse, LUI 460-cu platformă unică ce poate fi extinsă, SPRINT cu sistem de extindere patentat BRAVI, SPIN GO uşor şi extrem de compact”, a mai afirmat sursa citată.