Stiri: Logistica

STILL lansează, în această toamnă, o nouă campanie de buy-back

18.09.2017

Odată cu venirea toamnei, compania STILL lansează o nouă ofertă promoţională de buy-back, destinată tuturor celor care deţin un utilaj vechi, indiferent de marca stivuitorului. Astfel, compania a pregătit o acţiune specială de cumpărare directă a stivuitoarelor vechi.

“Toamna orice logistician eficient pregăteşte în detaliu utilajele pentru noi proiecte performante. Pentru a vă ajuta în acest demers, STILL a pregătit o acţiune specială de cumpărare directă a stivuitoarelor dumneavoastră vechi”, au anunţat reprezentanţii STILL.

De asemenea, compania a mai precizat că, în cadrul campaniei, va achiziţiona orice tip de utilaj industrial, independent de stare, vârstă sau marcă.

“Veţi beneficia de un partener de contact central, de asemenea, dacă doriţi să vindeţi mai multe utilaje. Bineînţeles că vom răscumpăra şi utilajele industriale. La cerere, vă vom face o ofertă pentru un utilaj nou sau pentru unul dintre utilajele noastre premium recondiţionate”, au mai spus specialiştii STILL. Procesul de cumpărare al utilajelor second-hand este unul simplu, direct şi rapid.

Aşadar, cei care vor să vândă un utilaj vechi către STILL trebuie să urmeze trei paşi:

1. Completați un formular
2. STILL va trimite o ofertă
3. STILL preia utilajul second-hand

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul www.still.ro/33167.0.0.html