STILL lansează noua generaţie a motostivuitorului RX 20

20.02.2018

STILL lansează noua generaţie a motostivuitorului RX 20, produs ce oferă mai mult din tot: mai mult randament, mai multă dinamică şi mai multă disponibilitate. Noua generaţie a celui mai vândut model de stivuitor electric de la STILL este cel mai bun RX 20 dezvoltat până în prezent.

Astfel, RX 20 convinge prin viteze de ridicare excepţionale şi poate fi accelerat până la 20 km/h. Astfel, în funcţie de programul de rulare, el atinge puterea maximă şi valori de eficienţă optime. Prin Performance-Boost în modul sprint pot fi gestionate şi sarcini extreme. De asemenea, nu este de mirare că RX 20 atinge cea mai ridicată capacitate de transbordare din clasa sa — şi aceasta în condiţiile unui consum minim de energie pe tonă transbordată.

Noul motostivuitor STILL convinge şi prin faptul că deţine o rază de acţiune maximă per încărcare a bateriei. În plus, poate fi utilizat cu cele mai diverse variante de baterii, permiţând totodată cea mai rapidă schimbare laterală a bateriei din clasa sa. Iar dacă doriţi să ştergeţi complet din vocabular termenul „schimb baterie”: Tehnologia STILL cu ioni de litiu este atuul disponibilităţii, care permite tocmai acest lucru: cu un timp de încărcare intermediară foarte redus, noul RX 20 este mereu operaţional – cu o singur baterie.

„Cine îşi doreşte să facă impresie în depozit, trebuie să se descurce şi în cele mai înguste spaţii. Nicio problemă pentru noul RX 20. Dimensiunile sale compacte şi comanda precisă asigură o capacitate de bracare enormă. Cu o nouă punte combinată la autovehiculele cu tracţiune integrală, dispune de cea mai îngustă rază de bracare din clasa sa!”, au mai anunţat reprezentaţii STILL:

Şi pentru că siguranţa are prioritate, noul RX 20 dispune de o structură elevatoare suplă şi de ferestre foarte mari, care oferă vizibilitate pe toate laturile şi în sus. Aceasta nu doar că arată foarte bine ci permite identificarea mai rapidă a pericolelor posibile.

Noul RX 20 dispune de:

  • de cea mai ridicată capacitate de transbordare din clasa sa.
  • de raza mare de bracare şi manevrabilitatea precisă.
  • de raza de acţiune maximă per încărcare a bateriei.
  • de vizibilitatea perimetrală optimă pentru siguranţa de lucru maximă.
  • de cabina spaţioasă, cu unitate de comandă inteligentă.

Ce spun clienţii despre noul model STILL RX 20:

Uwe Schumacher, Director logistică, Polytec Group: „Angajaţii sunt foarte mulţumiţi de noul utilaj. Autovehiculul este utilizat în 3 schimburi iar angajaţii aproape că se luptă pentru a-l conduce.”

Marco Morgado, angajat depozit, Schenker Deutschland AG: „Caracteristicile de rulare ale autovehiculului sunt foarte bune. Este dinamic, agil la pornire şi prezintă o cale de frânare foarte scurtă, fiind foarte confortabil la condus.”

Thomas A. Fischer, CSO Marketing și Service la STILL GmbH: „Cu noul stivuitor electric cu furcă RX 20, stabilim un nou punct de referință pe piață și demonstrăm modul în care interacțiunea perfectă a tuturor proprietăților relevante ale echipamentelor permite un nivel optim de manipulare și o disponibilitate ridicată. În acest fel, oferim clienților noștri eficiența necesară pentru provocările de mâine începând chiar de astăzi.”

Citiți despre toate detaliile electrice pe site-ul special RX 20: still.ro/electrizant

 

Citiți și despre: