STILL lansează oferta verii

14.07.2016

STILL a deschis ieri sezonul reducerilor de vară, prin care clienții pot beneficia de utilaje rulate la prețuri speciale. Clienții interesați se pot bucura de aceeași calitate STILL la prețuri avantajoase pentru o gamă variată de utilaje – peste 35 de utilaje. Comenzile pot fi făcute atât telefonic la 0372 220 970 cât și online.

Calitatea produselor STILL a fost din nou recunoscută săptămâna trecută la Essen, în cadrul decernării premiilor Red Dot Award: Product Design 2016. STILL GmbH din Hamburg a obținut un premiu prin conceptul inovator al stivuitorului pentru ridicare la mare înălțime STILL EXV SF.

”Suntem foarte mândri de obținerea Red Dot Award: Product Design 2016”, a declarat Dr. Henry Puhl, președintele consiliului director al STILL. Stivuitorul pentru ridicare la mare înălțime STILL EXV SF este simbioza ergonomiei și designului pe care am reușit-o și emblema dezvoltării de noi produse STILL. STILL EXV SF dovedește că, pe lângă inovațiile tehnice, designul unui stivuitor contribuie l creșterea semnificativă a siguranței, ergonomiei și eficienței”.

Stivuitorul STILL EXV SF a fost special proiectat pentru depozite cu culoare înguste, el permițând operarea fără șocuri și vibrații datorită unei perne de aer, rabatabilă, pentru operator. Afișajul poate fi ușor accesat, pentru diferite moduri de operare, iar confortul se îmbină cu elementele de siguranță, viteză și ușoară manevrabilitate.

”Prin performanțele sale, câștigătorul premiului Red Dot nu este numai un produs cu un design de înaltă calitate, ci și dovada faptului că designul poate constitui o parte integrantă a unor soluții inovatoare în dezvoltarea de noi produse”, a declarat Prof. Dr. Peter Zec, inițiator și președinte al Red Dot Awards.

Produsele câștigătoare vor fi prezentate la Muzeul Red Dot Design din Essen timp de patru săptămâni, în cadrul expoziției speciale ”Design of Stage”, după care vor fi incluse in colecții permanente.

 

Citiți și despre: