Stiri: Logistica

STILL lansează un nou produs: ECU 15 C

07.11.2017

Compania STILL anunţă dezvoltarea unui nou produs: ECU 15 C. Lansarea a venit în condiţiile în care unul dintre obiectivele STILL este ca partenerii săi să obţină performanțe şi eficienţă mai ridicate.

„Fie că este vorba despre aplicații industriale, comerț cu amănuntul sau logistică, cu varianta sa ECU 15 C, STILL vă oferă mai mult decât un singur motiv de a retrage din utilizare transpaletele manuale”, au anunţat reprezentanţii companiei.

ECU 15 C este compact și rapid şi facilitează activitățile dintr-un depozit. Mai exact, produsul deplasează orice greutate care deţine până la 1,5 tone.

Aşadar, noul produs încântă prin flexibilitatea mare datorită dimensiunilor compacte, manevrare facilă, transportul mărfurilor fără efort, alternator integrat și motor de tracțiune fiabil în tehnică 24-Volt, greutate proprie foarte mică, oferind prin urmare operațiuni de transport de orice fel.

În plus, capacitatea de 1500 kg și greutatea de serviciu incredibil de redusă fac posibilă preluarea oricărei sarcini de transport oriunde.

Avantajele aduse de noul produs Still:

– Transportă bunuri cu o greutate totală de până la 1500 kg

– Structura rigidă a cadrului la torsiune garantează rezistență și fiabilitate.

– Compact și mobil, ECU 15 C funcționează rapid chiar și în spații închise și înguste.

– Siguranța maximă a utilizatorului datorită cadrului profund și a sistemului automat de frânare atunci când maneta este eliberată.

– Role de intrare pentru preluarea transversală a paleților, ușor și rapid.

„ECU 15 C funcționează ergonomic și intuitiv: procesele de deplasare, ridicare și direcționare pot fi controlate simultan de operatori dreptaci sau stângaci cu ajutorul unei singure mâini. Produsul are foarte puține emisii sonore datorită transmisiei și motorului de ridicare extrem de silențioase, iar peste 95 % din materialele utilizate sunt reciclabile, fără emisii de gaze”, au mai explicat reprezentanţii STILL.