STILL Motostivuitoare își schimbă denumirea. Ce nume va avea compania?

23.09.2016

STILL Motostivuitoare SRL își schimbă numele în STILL Material Handling România SRL, noua denumire reflectând perfect varietatea de soluții personalizate de intralogistică pe care compania le oferă încă din anul 1920 în toată lumea şi din 2008 şi în ţara noastră.

Noul nume, STILL Material Handling România SRL, reflectă întreaga varietate de produse şi servicii din portofoliul STILL în care compania investște continuu: inovaţie, entuziasm, resurse.

„Suntem nr. 1 în piaţa din România în ceea ce priveşte cota de piaţă, calitatea şi satisfacţia oferite partenerilor noştri, aspecte care atrag după ele creşteri ale cifrei de afaceri în mod constant”, au declarat reprezentanţii STILL România.

Conform acestora, în contextul unei economii dinamice, cu o creştere puternică în segmentele de retail, logistică şi producţie, soluţiile inteligente de intralogistică au devenit o necesitate.

„Ca toate marile companii industriale, care trec printr-o a patra revoluţie industrială, STILL se aliniază noii revoluţii industriale 4.0, care se referă în principal la digitalizarea unor activităţi importante în cadrul propriului nivel vertical al valorii dar şi în relaţia cu partenerii la nivel orizontal din procesul de aprovizionare”, au anunţat reprezentanţii companiei.

În plus, compania îşi îmbunătăţeşte portofoliul de produse introducând funcţionalităţi digitale şi servicii de date inovatoare.

Aşadar, în martie 2016, STILL a lansat la târgul de Logistică CEMAT, unicul echipament pe piaţă complet autonom: Igo Neo, utilizând tehnicile automatizării şi roboticii.

„STILL continuă investiţia care vizează dezvoltarea de tehnologii digitale precum senzori sau dispozitive de conectare, software şi aplicaţii precum sisteme de prelucrare. Resursa umană, de asemenea, este supusă unui proces de formare şi transformare corespunzător. Calitatea este obiectivul principal pentru a creşte încrederea clienţilor în produsele şi serviciile STILL şi pentru a le oferi în continuare cele mai ingenioase şi simple soluţii la costuri care reflectă calitatea premium”, conform companiei.

În acelaşi timp, STLL păstrează valorile şi principiile care i-au consacrat poziţia în piaţă şi i-au adus aprecierea partenerilor şi continuă tradiţia calităţii şi procesul de îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite în piaţa de profil.

 

 

Citiți și despre:

  • VB Leasing își schimbă numeleVB Leasing își schimbă numele VB Leasing România devine Idea::Leasing, în urma preluării pachetului integral de acțiuni ale companiei de către grupul Getin Holding S.A. În 2014, grupul financiar de origine poloneză Getin Holding SA - unul […]
  • Compania farma Actavis îşi schimbă numeleCompania farma Actavis îşi schimbă numele Compania farma Actavis a anunţat schimbarea numelui în Allergan plc, iar de ieri acțiunile grupului sunt tranzacționate la Bursa din New York cu simbolul AGN. În plus, compania are o nouă identitate vizuală […]
  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Guvernul alocă fonduri pentru salvarea Institutului CantacuzinoGuvernul alocă fonduri pentru salvarea Institutului Cantacuzino Executivul a aprobat, printr-o Ordonanță de Urgență, un set de măsuri pentru protecția stării de sănătate a populației, prin care se asigură cadrul legal care să permită alocarea unor finanțări în 2015, din […]
  • GDF SUEZ se rebranduieşte. Cum se va numi compania?GDF SUEZ se rebranduieşte. Cum se va numi compania? GDF SUEZ îşi schimbă numele în ENGIE, aceasta urmând să fie marca sa comercială și în România. Modificare face parte din  procesului internațional de rebranding anunțat în aprilie 2015. Schimbarea este […]