STILL participă la târgul LogiMAT din Stuttgart

17.03.2017

În cei 15 ani de existență, târgul internațional pentru distribuție, fluxul de materiale și informații LogiMAT a fost organizat în Stuttgart sub motto-ul “Dând formă schimbării. Digital – Conectat – Inovator”. Fidel acestui motto, standul STILL la acest târg, B41 în hala 8, oferă vizitatorilor o incursiune în lumea soluțiilor inteligente de logistică internă, precum şi o demonstrație pe viu a sistemelor automate din generațiile viitoare.

În acest an, cel mai nou membru al familiei iGo – o soluție de convoi industrial automat, se va afla sub lumina reflectoarelor. Compania utilizează acest exemplu pentru a demonstra practic modul în care, în viitor, convoaiele pot fi utilizate pentru a implementa sisteme inteligente de alimentare a unui proces de producție.

O altă vedetă a târgului, membru al familiei iGO, este iGo neo CX 20. Acest vehicul nu doar demonstrează faptul că specialistul în soluții pentru intralogistică este cu un pas în față în ceea ce priveşte independența, dar în același timp prezintă direcția în care vor evolua lucrurile. Intralogistică 4.0. Made by STILL: este pur și Simplu Inteligentă!

„La târgul internațional LogiMAT prezentăm un pas fundamental în viitor prin demonstrarea a ceea ce este posibil din punct de vedere tehnologic în domeniul utilizării convoaielor industriale. Obiectivul a fost acela de a utiliza automatizarea pentru a concepe mai eficient procesele clienților noștri, astfel încât aceștia să poată obține o reducere a costurilor. Prin utilizarea soluției noastre inovatoare de convoaie industriale, putem realiza un flux complet automatizat de materiale până la banda de producție, prin aceasta realizând alimentarea comandată ciclic a liniilor de producție mai inteligentă și mai economică”, a spus Herbert Fischer, șeful diviziei pentru convoaie industriale a STILL GmbH.

În procesul de configurare a portofoliului propriu de automatizări iGo, STILL pune accent și pe nevoile clientului care este la fel de implicat ca și noi în toate etapele de dezvoltare.