Stiri: Companii

Still RX 70-20/35, campionul eficienţei în rândul stivuitoarelor cu combustie internă

22.08.2016

Still lansează o campanie special creată pentru stivuitorul RX 70-20/35, oferind clienţilor o extindere a garanţiei cu trei ani. Campania vine în contextul în care de zece ani RX 70-20/35 este campionul eficienţei în rândul stivuitoarelor cu combustie internă.

„În acest moment aniversar, noile modele sunt echipate nu numai cu numeroase elemente noi, ci cu o extindere a garanţiei de trei ani pentru RX 70-20/35, asigurându-i acestuia o poziţie fruntaşă”, au afirmat reprezentanţii Still.

Pe lângă garanţie extinsă, clienţii care aleg stivuitorul Still RX 70-20/35 mai au şi alte avantaje precum cel mai mic consum de combustibil (de numai 2,5 l/h de operare), tehnologie Hibrid în producţie de serie şi cel mai mic preţ de întreţinere pe an. În plus, stivuitorul Still RX 70-20/35 este responsabil cu mediul înconjurător.

RX 70 este construit perfect pentru manipularea rapidă şi agilă a mărfurilor, în condiţii de operare la exterior. Chiar şi condiţiile meteorologice cele mai defavorabile şi în schimbare nu reprezintă o problemă, operatorul fiind complet protejat în cabina spaţioasă a stivuitorului.

Având o capacitatea de încărcare de 2 până la 3,5 tone, RX 70-20/35 combină energia, precizia, caracterul compact, siguranţa şi responsabilitatea de mediu într-un mod unic.

De asemenea, stivuitorul Still RX 70-20/35 deţine acţionare diesel-electrică cu tehnologie hibrid. Combinaţia dintre un motor cu combustie şi un motor electric face ca RX 70 să fie numărul unu mondial din punctul de vedere al consumului, care este de numai 2,5 l/oră (conform VDI 2198 nou). Pe lângă aceasta, combină puterea unui motor cu combustie internă cu sensibilitatea unui stivuitor electric, fiind puternic, precis şi, în acelaşi timp, eficient energetic.

O altă caracteristică importantă este dată de capacitatea sa de manevrabilitate deosebit de stabilă, centrul său de greutate foarte jos făcând ca stivuitorul să fie extrem de stabil şi sigur.

Totodată stivuitorul Still RX 70-20/35 oferă o vizibilitate excelentă şi dispune şi de modul de eficienţă Blue-Q, care oferă economii de energie de până la 10 procente prin apăsarea unui buton.