Strategie comună la Cemacon Cluj

Cemacon Cluj-Napoca a ajuns la o strategie comună cu ajutorul acordului acționarilor care vor vota concertat în adunările generale ce se vor desfășura de acum înainte.

Cemacon Cluj este un producător local de cărămizi care deține momentan o fabrică în localitatea Recea din județul Sălaj, notează Ziarul Financiar. Acordul a fost semnat de fondul de investiţii estonian KJK Capital, care deţine 29,2% din acţiuni, de grupul de investitori coordonat de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolvenţă Transilvania, care deţin împreună 22% din acţiuni, şi de Broker Cluj, care are o participaţie de 14,8%. Împreună cei trei investitori deţin aproape 66% din capitalul Cemacon.

CEMACON S.A. are peste 40 de ani de experiență în realizarea de materiale de construcții. Compania şi-a concentrat atenţia pe obţinerea unei reţete optime de fabricare a blocurilor ceramice, iar în prezent beneficiază de o linie de producție modernă, automatizată, care permite realizarea unor produse inovatoare, la cele mai înalte standarde mondiale.

Sursă: Ziarul Financiar