Stiri: Constructii

StreamWIDE sediu Timpuri Noi Square.

StreamWIDE se mută în clădirea de birouri Timpuri Noi Square

07.08.2019

Compania StreamWIDE se alătură noului pol IT conturat în cadrul proiectului Timpuri Noi Square. Firma îşi mută biroul din Capitală în cadrul proiectului, alăturându-se astfel noului pol de IT creat în parcul de afaceri dezvoltat de Vastint România.

StreamWIDE este o companie specializată în industria software şi telecomunicaţii.

StreamWIDE sediu Timpuri Noi Square. 730 de metri pătraţi

Compania a închiriat un spaţiu de 730 de metri pătraţi în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi. Gradul de ocupare este de peste 90%. În plus, mai mult de jumătate din spaţii sunt închiriate de companii din industria IT.

StreamWIDE sediu Timpuri Noi Square. O modalitate de retenţie a talentelor din domeniul IT

Eduard Turcoman (foto), Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „StreamWIDE a ales mutarea în Timpuri Noi Square deoarece managementul a înţeles că şi spaţiul în sine reprezintă o modalitate de atragere şi retenţie a talentelor din domeniul IT. Confortul angajaţilor va fi sporit prin avantajele oferite de dotările tehnice specifice unei clădiri de clasa A, de oferta atractivă de retail, constând în locaţiile Biutiful Downtown şi Carnivale Food Market, dar şi prin poziţionarea în apropierea centrului Capitalei. Această tranzacţie reconfirmă poziţia Timpuri Noi Square ca noul pol de IT major al Bucureştiului.”

StreamWIDE sediu Timpuri Noi Square. Soluții software complexe

Roxana Vesca, HR Manager, StreamWIDE a afirmat: „Construim soluții software complexe, folosite de marii operatori de telecomunicații, cât şi de entităţile de Public Safety din întreaga lume, cu milioane de utilizatori finali. Suntem implicați în optimizarea platformelor și, pe măsură ce ne dezvoltăm, facilitățile oferite şi echipele de IT se dezvoltă şi ele, într-o locaţie cât mai avantajoasă.”

Despre StreamWIDE

StreamWIDE a fost fondată în 2001 de o echipă de ingineri de origine franceză, fiind prezentă pe piaţa locală de aproape 15 ani, biroul din Bucureşti având operaţiuni de cercetare – dezvoltare (R&D) şi suport. Lider în servicii de telecomunicații cu valoare adăugată (VAS) pentru operatorii telecom şi platforme de comunicaţii sigure şi digitalizare pentru industria de Public Safety, StreamWIDE asistă aceste entităţi cu soluţii de Mission Critical Communication (MCX : MCPTT, MCDATA, MCVIDEO), mesagerie vocală, convergent charging şi intelligent routing. Compania are sediul în Paris (Franța), cu filiale în:

  • România
  • SUA
  • Tunisia
  • China

Citește și Tinerii români vor să devină antreprenori