Stiri: Stiri

Subway deschide un restaurant în Suceava

30.10.2013

Lanțul de restaurante Subway continuă să se dezvolte pe piața din România și deschide un nou restaurant la Suceava, a anunțat compania, într-un comunicat de presă. Noul restaurant este situat la parterul Complexului Comercial Bucovina, are o suprafață de 115 metri pătrați și este a 17-a unitate din țară.

”Am adus aici toate elementele caracteristice brandului Subway, de la amenajare și până la gustul inconfundabil al produselor și cred cu tărie în succesul său pe plan local”, a declarat Loredana Găitan, manager Subway Suceava, în comunicatul citat.

Primul restaurant Subway din România a fost deschis în București pe 10 aprilie 2012, iar România a devenit cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele.

Povestea internațională a Subway începe în anul 1965, când președintele Fred DeLuca, era doar un student de 17 ani. Astăzi sunt peste 40 000 de restaurante Subway în 102 de țări din întreaga lume și începand cu data de 30 octombrie 2013, restaurantul din Suceava se va adăuga la acest număr impresionant.