Stiri: Sanatate

SUBWAY lansează o campanie națională de donare de sânge

24.04.2018

SUBWAY® România lansează astăzi, 24 aprilie, o campanie națională de donare de sânge. În ţara noastră, mai puțin de 2% din populație donează în mod benevol sânge. Din acest motiv, pentru al doilea an la rând, Subway își îndeamnă clienții să devină solidari cu cei care au nevoie de ajutor.

“Este al doilea an la rând când susținem donarea de sânge și încercăm să ajutăm centrele de transfuzii din toată România. Campania “Să fii solidar e un dar” are scopul de a ne face pe toți să înțelegem cât de importantă este donarea de sînge și câte vieți putem salva, zi de zi”, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru București și Ilfov.

Campania națională “Să fii solidar e un dar” reprezintă modalitatea prin care gigantul american își dorește să încurajeze donarea de sânge în România.

Campania se desfășoară pe 24 aprilie în toate orașele în care Subway are deschis un restaurant. Pentru toți cei care se decid să facă parte din acest eveniment național și merg în centrele de transfuzii să doneze sânge, Subway oferă, gratuit, un sandwich delicios: Italian sau falafel.

“Știu cât de important este să primești sânge atunci când ai nevoie. În urmă cu câțiva ani am suferit un accident de motocicletă și am avut nevoie de o transfuzie. Atunci, toți prietenii mei m-au ajutat. Așa că sunt convins că este extrem de important să donăm sânge pentru a salva vieți. Noi, toți cei de la Subway România, vrem să dăm o mână de ajutor și să sprijim centrele de transfuzii încurajându-ne clienții să facă un gest pentru cei aflați în mare nevoie”, spune Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara Bucureștiului și Ilfov.