Subway lansează o campanie pentru „Ziua Mondială a Donatorului de Sânge”

09.06.2017

Lanţul de restaurante Subway a anunţat lansarea campaniei “Hai să salvăm vieți împreună”, o acțiune prin care își propune să încurajeze donarea de sânge. Campania se va desfășura în perioada 14 – 21 iunie, în principalele orașe cu restaurante Subway.

Campania marchează „Ziua Mondială a Donatorului de Sânge”, sărbătorită anual în întreaga lume pe data de 14 iunie. Astfel, restaurantele Subway din ţară se alătură în premieră acestui fenomen global, inițiat în anul 2004 de către Organizația Mondială a Sănătății. În 2017, campania OMS are în centru donarea de sânge în situații de urgență, când omul impresionat se întreabă cum poate ajuta. Drept urmare, sloganul ales al campaniei este: „Don’t wait until disaster strikes – What can you do? Give blood. Give now. Give often”

“Campania “Hai să salvăm vieți împreună” nu este doar despre ziua de 14 iunie. Ne dorim ca această campanie să fie promotorul unei suite de inițiative care să evidențieze importanța vitală a donării de sânge”, declară Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

Cu sprijinul Institutului Național de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, al centrelor de transfuzie locale și al partenerilor campaniei – Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge și Asociația React – Subway® își dorește să le reamintească românilor importanța și necesitatea donării de sânge.

Prin urmare, pe 14 iunie, brandul Subway® își încurajează fanii să se prezinte la centrele de transfuzie din orașele implicate în campanie. Cei care vor dona sânge în această zi vor primi un voucher cadou cu valabilitate de o săptămână, pentru perioada 14 – 21 iunie. Donatorii vor putea alege în restauratele Subway® între un sandviș de 15cm Italian Picant sau Falafel.

În București, campania se va desfășura pe parcursul a două zile: pe 14 iunie la centrul de donare amplasat în cadrul Spitalului Universitar și pe 15 iunie la centrul din str. Constantin Caracaș 2.

De asemenea, locuitorii următoarelor orașe sunt așteptați la centrele de transfuzie, în cadrul campaniei: Alba Iulia, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

„Donând, arătăm că ne pasă. Îi invităm așadar pe toți fanii brandului Subway® să se implice în campanie și să devină donatori pe termen lung. Avem toată speranța că, prin intermediul acestei campanii, vom dezvolta un obicei nobil și sănătos în rândul clienților noștri și al publicului larg”, a spus Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • SUBWAY lansează o campanie națională de donare de sângeSUBWAY lansează o campanie națională de donare de sânge SUBWAY® România lansează astăzi, 24 aprilie, o campanie națională de donare de sânge. În ţara noastră, mai puțin de 2% din populație donează în mod benevol sânge. Din acest motiv, pentru al doilea an la rând, […]
  • 14 iunie, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge14 iunie, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge Crucea Roșie Română, în colaborare cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină și Centrul de Transfuzie Sanguină București, organizează pe 14 iunie un eveniment special pentru a serba Ziua Mondială a […]
  • SUBWAY susţine campania “O masă caldă”SUBWAY susţine campania “O masă caldă” Lanţul de restaurante SUBWAY® a anunţat că s-a alăturat, în decembrie, campaniei sociale inițiată de Asociația “O masă caldă”. Astfel, în București și Cluj, compania a donat oamenilor din medii defavorizate […]
  • 15 iunie – Ziua Mondială a Donatorului de Sânge15 iunie – Ziua Mondială a Donatorului de Sânge Ministerul Sănătății, Institutul Național de Transfuzie Sanguină, Centrul de Transfuzie Sanguină București și Ministerul Afacerilor Interne, în parteneriat cu PRIAevents, organizează un eveniment public de […]