Subway sărbătoreşte 5 ani de prezenţă în România

17.05.2017

Lanţul de restaurante Subway® sărbătorește cinci ani de prezență pe piaţa din România, dezvoltând până la ora actuală o rețea de 35 de unităţi. În această perioadă, compania a cunoscut o evoluție progresivă, rezultatele din acest an rămânând în aceeași direcție. Astfel, lanțul de supermarketuri a înregistrat, de la începutul lui 2017, o creștere de 12% a numărului de clienți, de 36% a puterii financiare a restaurantelor individuale și de 10% a vânzărilor la nivel național, în comparație cu perioada similară a anului trecut.

Primul punct de reper al Subway® în ţara noastră a fost reprezentat de deschiderea restaurantului din Capitală, în Piața Victoriei, în 2012. Astăzi, restaurantele Subway sunt prezente în toate marile orașe, precum Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Planurile companiei pentru 2017 sunt de continuare a expansiunii, obiectivul fiind de a atinge un număr de 40 de locații deschise.

Conform lui Rumen Radev, Business Development Agent, focusul pentru zona București-Ilfov este pe restaurantele tradiționale, aflate în mall-uri și în zone cu vad mare, dar și pe locațiile non-tradiționale, precum benzinăriile. Colaborarea cu lanțul de stații de alimentare Petrom a condus la 7 restaurante deschise, iar planurile companiei nu se opresc aici, potrivit lui Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov. Acesta menționează, de asemenea, interesul pentru dezvoltarea locațiilor în orașe precum Galați, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu.

“Această aniversare și planurile noastre de extindere arată aprecierea față de clienții români, cărora dorim să le oferim în continuare produse gustoase și de calitate. Potențialul de creștere pe acest segment este în continuare ridicat, deoarece tot mai mulți oameni caută restaurante cu servire rapidă, unde pot găsi gusturi și arome diversificate, în funcție de dorințele lor”, a declarat Martin Princ, Contry Director pentru Europa Centrală și de Est.

 

 

Citiți și despre: