Stiri: Retail

SUBWAY susţine campania “O masă caldă”

19.12.2017

Lanţul de restaurante SUBWAY® a anunţat că s-a alăturat, în decembrie, campaniei sociale inițiată de Asociația “O masă caldă”. Astfel, în București și Cluj, compania a donat oamenilor din medii defavorizate 1000 de sandwich-uri SUB . Beneficiarii, oameni care au din partea Asociației o masă caldă, vor primi în luna cadourilor sandwhich-urile gustoase și fresh furnizate de Subway®.

“Prin această donație arătăm că ne pasă. Este felul Subway® de a le face un dar de Sărbători celor care chiar au nevoie de sprijin”, a afirmat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zona din afara București-Ilfov.

Acțiunea caritabilă face parte din proiectul World Sandwich Day project, un eveniment cu un succes real la nivel global și național. Prima ediție a World Sandwich Day în Romania a avut loc pe 3 noiembrie. A fost un eveniment global pe care brandul internațional l-a adaptat specificului local.

Campania de caritate este parte a campaniilor de implicare civică dezvoltate de companie în decursul acestui an, cum ar fi Ziua Donatorilor de Sânge. Ca și în Statele Unite sau în alte țări din lume, în România World Sandwich Day a avut propria componentă caritabilă.

’’World Sandwich Day s-a dovedit a fi un mare succes în România. Clienții au fost foarte încântați de oferta Subway® iar noi de feedback-ul lor. Vom continua în 2018 extinderea magazinelor Subway® în întreaga țară. Ne vom focusa atât pe locații tradiționale, zone pietonale sau mall-uri, dar și pe zone neconvenționale, cum ar fi benzinăriile sau aeroporturile”, a spus Rumen Radev, Business Development Agent.