Stiri: Retail

Sun Plaza anunta un eveniment special

Eveniment special, la Sun Plaza

30.07.2020

Sun Plaza invită bucureștenii într-o călătorie în fascinanta lume plină de eleganță și inspirație a pălăriilor Nita Sao, semnate de designerul român Ana Istodorescu. Zeci de piese statement, asemeni celor create de designer pentru evenimentele Casei Regale, vor fi expuse în perioada 7 – 16 august, în centrul comercial.

Sun Plaza. Pălării cu forme atipice

Pălării cu forme atipice sau cu boruri mari, accesorizate cu flori realizate manual, cristale sau voalete, cu aer vintage, statement sau urmând un stil minimalist vor putea fi admirate în Sun Plaza, la parter, și promit să aducă inspirație și stil prin detalii elegante.

Sun Plaza. Un nou Pop up Store

De asemenea, în perioada 1 – 31 august, la etaj, va fi amenajat și un Pop up Store Nita Sao cu pălării și ținute handmade, pe care vizitatorii centrului comercial le pot achiziționa. În magazin, vizitatorii mall-ului pot beneficia de ședințe de consiliere vestimentară personalizată cu Ana Istodorescu, acestea desfășurându-se zilnic, în perioada 7-16 august, pe durata expoziției, în intervalul 18:00-20:00, în baza unei programări prealabile.

PopUp Store-ul Nita Sao are următorul program:

  • luni până vineri, de la 12:00- 22:00
  • sâmbătă și duminică de la 10:00 – 22:00

Cine este Ana Istodorescu?

Ana Istodorescu este un designer român cunoscut prin creațiile unice, originalitate și curajul de a readuce pălăria în garderoba femeii moderne.

Citeşte şi Vânzările Ariston Thermo 2019. Anunţul făcut de companie